Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Állatorvosoknak

Vissza

A kutatókat megdöbbentette a gombával végzett vizsgálat eredménye

Egy vizsgálatban, amelyet a Pennsylvaniai Egyetem Állatgyógyászati Karán végeztek és a közelmúltban közöltek egy szabad hozzáférésű tanulmányban az Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine1 című folyóiratban, haemangiosarcomában – a vérerek sejtjeiben képződő agresszív, rosszindulatú daganatban – szenvedő kutyákat a Coriolus versicolor nevű gombából kivont vegyülettel kezeltek.

 

A teljes cikk itt letölthető: A kutatókat megdöbbentette a gombával végzett vizsgálat eredménye


Vissza a cikkekhez

A legjobb minőséget kedvenceinknek!

A Vetri-Care kötelességének tekinti, hogy az állattulajdonosokat kiváló minőségű összetevőkből álló készítményekkel lássa el. Az állatok ápolására és közérzetének javítására szolgáló készítményeink mindegyike segít abban, hogy állatainkból a legjobbat hozzuk ki, így kedvenceink szebb szőrzetűek, sugárzó egészségűek és boldogabbak lesznek idősebb korukban is.

A gyógygombákról

A Vetri-Care szeretné bemutatni Önöknek izgalmas új termékcsaládját,

melynek egyes tagjait már 2003 óta forgalmazza. A Vetri-Care filozófiája a társállatok hatásos táplálási és antioxidáns védelemmel való ellátásán alapul.

E filozófia követőiként erősen elkötelezettek vagyunk az olyan biztonságos és innovatív készítmények forgalmazásának ügye mellett, amelyek segítségével kedvenceink hosszú, aktív és egészséges életet élhetnek.

Filozófiánk >>