Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Állatorvosoknak

Vissza

Antioxidánsok a szem egészsége érdekében

Napjainkban sokkal nagyobb a rák és az egyéb immuneredetű betegségek kockázata kutyákban, mint az elmúlt évtizedekben. Mindez valószínűleg a fokozott oxidatív stressz következménye, amelyet a sejtek endogén antioxidáns mechanizmusai és a megszokott étrend már nem tudnak ellensúlyozni. Bizonyára több ok is szerepet játszik, de az a törekvés, hogy kitenyésszék egy adott faj tökéletes egyedét, minden bizonnyal hozzájárult az állatgyógyászati –  szemészeti – praxisban oly gyakori genetikai eredetű betegségek kialakulásához. A manapság népszerű hibrid vagy designer fajták sem immunisak, noha a cél a genetikai kockázatok csökkentése volt; sajnos, ez nem történt meg teljes mértékben.  

 

A teljes cikk itt letölthető: Antioxidánsok a szem egészsége érdekében


Vissza a cikkekhez

A Vetri-Care szeretné bemutatni Önöknek izgalmas új termékcsaládját,

melynek egyes tagjait már 2003 óta forgalmazza. A Vetri-Care filozófiája a társállatok hatásos táplálási és antioxidáns védelemmel való ellátásán alapul.

E filozófia követőiként erősen elkötelezettek vagyunk az olyan biztonságos és innovatív készítmények forgalmazásának ügye mellett, amelyek segítségével kedvenceink hosszú, aktív és egészséges életet élhetnek.

Filozófiánk >>