Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Mit mondanak

Vissza

Cordceps Plus és Reishi Flex gyógygomba - daganat/leukémia, magas májenzim érték

Cordceps Plus és Reishi Flex gyógygomba használatával kapcsolatos tapasztalatok és visszajelzések a gazdiktól.

 

Gyógygombák alkalmazása Sushinál

 

Kedves Mindenki!

 

Szeretném megosztani veletek a tapasztalatomat a Cordyceps Plus és a Reishi Flex gombakészítménnyel kapcsolatban. 

 

Sushinál, a kiskutyámnál kb. 10 éves korától (tavaly december) komoly gondok léptek fel az egészségét illetően.

 

Gyakran hányt és hasmenése volt.  Hol a veséje, hol a mája betegedett meg, gyakran az emésztőrendszerével is probléma volt. Valamilyen gyulladásos betegségre gyanakodtam és elmentünk állatorvoshoz szinte már az első jelentkező tünetekkor. A korábbi állatorvos, ahova vittem csak a tünetileg kezelte a kiskutyámat. Hol vesevédő, hol májvédő tápot kellett adni neki, attól függően milyen értéke volt rossz a vérvételen. Így teltek a hónapok és Sushi hangulatán egyre jobban látszott, hogy nincs jól. Míg nem elvittem nyaralni, ahol feltehetően az új helytől/helyzettől kicsit frusztrált lett, elkezdett rengeteget inni. Többszörösét a szokásos napi vízmennyiségnek. Még a nyaralás alatt úgy döntöttem elviszem orvoshoz, ahol ultrahang vizsgálaton kiderült meg van nagyobbodva a lépe és kiderült, hogy a veséje nem tudja kiválasztani a fehérjét. Miután hazajöttünk a nyaralásból, június vége felé elvittem a régi orvoshoz, ahol egy komolyabb vérvételt csináltak, majd miután az eredmények siralmasak lettek.

 

Az eredmény lesújtó volt. Ötféle lehetséges elhalálozási formát vázoltak fel (vese, máj, nyirokmirigy, lépdaganat, illetve leukémia lehetőségét). Borzasztóan elkeseredtem, emellett gyakran volt véres a széklete, ami nagyon megijesztett.  Az régi állatorvos annyit javasolt, hogy 3 hetente telefonáljak, mert azért érdekli, hogy mi van a kutyával, és ha kell, majd csillapítjuk a fájdalmát, de kb. fél évet jósolt neki.

 

Nem akartam kitenni a kiskutyámat egy olyan vizsgálati sorozatnak, amelynek az eredménye „csak” egy diagnózis lenne, ezért a biopsziás vizsgálatokat én eleve elvetettem. Ekkor a kutyakozmetikusom ajánlására eljöttünk a Naturvet állatorvosi rendelőbe, ahol a doktor úr alaposan átnézte a korábbi leleteket és megvizsgálta Sushit.

 

A leukémia tűnt a leginkább közelálló betegségnek az eredmények és a vizsgálat alapján. Ekkor kaptuk a Cordyceps Plus és a Reishi Flex gombakészítményt, melyet most már lassan 3 hónapja kapja Sushi. Reggel az egyiket, este a másikat.  1 hónap után az újabb vérvétel eredményei kifogástalanok lettek. A máj értéke, a fehérvérsejt száma és az alkalikus foszfatáz, ami korábban az egekben volt és feltehetően egy gyulladásos, vagy daganatos betegségre utaltak, visszatértek a normál értékhatár közé.  A másfél-két hónapig tartó hasmenését napi egy Lactiv plus probiotikummal sikerült helyre állítani. Jelenleg Sushi (a „betegsége” ellenére) éli a boldog kiskutyák mindennapjait. A táplálása továbbra is kímélő táp, egy kis natúr sonkával, hogy legalább valami íz is legyen. A gombakészítményt pedig sonkába csavarva előszeretettel eszi. Semmilyen ellenérzése nincs, amikor mondom neki, hogy bevesszük a gyógyszert.

 

Mellékelten csatolom a két vérvétel eredményét, amelyek engem meggyőztek arról, hogy az alternatív, természetes gyógyászat és a komplex gondolkodás sokszor többet ér az egyszerű orvoslásnál és kemikáliáknál.           

 

Üdv: Kata

 

Budapest, 2017.09.20.


Vissza a cikkekhez

A legjobb minőséget kedvenceinknek!

A Vetri-Care kötelességének tekinti, hogy az állattulajdonosokat kiváló minőségű összetevőkből álló készítményekkel lássa el. Az állatok ápolására és közérzetének javítására szolgáló készítményeink mindegyike segít abban, hogy állatainkból a legjobbat hozzuk ki, így kedvenceink szebb szőrzetűek, sugárzó egészségűek és boldogabbak lesznek idősebb korukban is.

A gyógygombákról

A Vetri-Care szeretné bemutatni Önöknek izgalmas új termékcsaládját,

melynek egyes tagjait már 2003 óta forgalmazza. A Vetri-Care filozófiája a társállatok hatásos táplálási és antioxidáns védelemmel való ellátásán alapul.

E filozófia követőiként erősen elkötelezettek vagyunk az olyan biztonságos és innovatív készítmények forgalmazásának ügye mellett, amelyek segítségével kedvenceink hosszú, aktív és egészséges életet élhetnek.

Filozófiánk >>