Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Mit mondanak

Vissza

Coriolus Plus és Cordyceps Plus gyógygomba - FIV+ macska, vese-májproblémákkal

Egy nagyon beteg FIV+ macska máj- és veseproblémákkal, a gyógygombák segítettek neki.

Tisztelt Doktor Úr!

 

Megírom a tapasztalataimat a Cordyceps plus és a Coriolus plus gyógygombás kezelésünkről. Ruby cicám 8 éves ivartalanított kalikó nőstény. Mint kiderult év elején, FIV ( macska AIDs) fertőzött. Két héttel ezelőtt étvágytalanság, hányás, általános állapotromlás jelentkezett. A cica négy napon keresztul csak pár falatot evett,  nagyon lesoványodott. Három vitamininjekció és egy antibiotikum sem hozott javulást.

 

Ekkor kezdtük el a kétféle gyógygombát vízben feloldva szájon át adni. Napi 1-1 kapszula hatóanyagát, összekeverve. Az elso kezelés után hazamentünk és kereste rögtön az ételt a cica, 1-2 nap után már a normál adagokat ette jó étvággyal. Visszatért az élénksége, szőre is sokkal szebb tíz napos kezelés után. Hányás azóta nem is volt.

 

Köszönjuk szépen a kezelési javaslatot, nekünk bevált!

 

Két kép a cicáról betegeskedése közben és  egy gyógyultan.

 

Üdvözlettel:

Sajgó Krisztina, Budapest,  2015 10. 12.


Vissza a cikkekhez

A legjobb minőséget kedvenceinknek!

A Vetri-Care kötelességének tekinti, hogy az állattulajdonosokat kiváló minőségű összetevőkből álló készítményekkel lássa el. Az állatok ápolására és közérzetének javítására szolgáló készítményeink mindegyike segít abban, hogy állatainkból a legjobbat hozzuk ki, így kedvenceink szebb szőrzetűek, sugárzó egészségűek és boldogabbak lesznek idősebb korukban is.

A gyógygombákról

A Vetri-Care szeretné bemutatni Önöknek izgalmas új termékcsaládját,

melynek egyes tagjait már 2003 óta forgalmazza. A Vetri-Care filozófiája a társállatok hatásos táplálási és antioxidáns védelemmel való ellátásán alapul.

E filozófia követőiként erősen elkötelezettek vagyunk az olyan biztonságos és innovatív készítmények forgalmazásának ügye mellett, amelyek segítségével kedvenceink hosszú, aktív és egészséges életet élhetnek.

Filozófiánk >>