Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Mit mondanak

Vissza

Coriolus Plus és Cordyceps Plus gyógygomba - daganat ( tüdő)

Egy idősebb labrador kan küzdelme a tüdődaganat ellen, melyben a gyógygombák voltak hathatós segítségére.

ARTHUS, 13 éves Labrador kan

 

  • egész életében konzerv kutyakaján élt,
  • 11 éves korában egy daganatot észleltek a végbelén, amit eltávolítottak, a szövettan negatív lett,
  • már ekkor látszódtak a tüdején apró foltok,
  • 12 évesen elkezdett nagyon sántítani az első lábára és volt, hogy csak fájdalomcsillapítókkal, szteroidokkal tudott járni,
  • 13 évesen egy sétáltatás során elkezdett a tüdeje erősen sípolni légzés közben, hideg idő volt. Másnap az állatorvos megvizsgálta, röntgenezte és arra a következtetésre jutott, hogy valószínűleg tüdőrákos: kapott egy fájdalom csillapítót és antibiotikumot. Készítettek egy nagyon nem jó vérképet, igen magas májfunkcióval.

 

Ezektől a gyógyszerektől 24-48 órán belül erősen bevizesedett és 72 óra múlva elvittük megmutatni az állatorvosnak, aki vízhajtót adott neki...ezután 2-3 napig nagyon rosszul volt és már el akartuk altatni, mert látszott rajta, hogy szenved és nagyon erős fájdalmai vannak.

 

2015. április: Mindeközben egy ismerősöm ajánlása által rátaláltam a Vetri-Care készítményekre és haza is jöttem (Németországból) beszerezni az általuk ajánlott immunerősítő/ rákellenes szereket, azaz ONCO SUPPORT, és a CORIOLUS PLUS nevű termékeket.

 

Szerencsére Arthus megvárt! Elkezdtük adni a fent nevezett két készítményt és 5 napig délelőtt és délután infúzióra hordtuk a kórházba ahol már a májfunkcióval is foglalkoztak... Ez idő alatt a kezelésnek és a készítményeknek volt idejük hatást kifejteni és a kutyus szemmel láthatóan egyre jobban volt. Folytattuk a készítmények beadását. A por állagú készítményt (ONCO SUPPORT) nem szívesen ette, a párizsit kiköpte, ha megérezte benne, szinte csak alutasakos macska kajával volt hajlandó elfogyasztani.

Júniusban volt már olyan jó állapotban, hogy haza (Magyarországra) is tudtam vele utazni és megmutatni a Yaro doktor Úrnak, ekkor kaptunk még egy gombakeveréket, ami az oxigén szállításában segít (CORDYCEPS PLUS). Erre azért volt szükség, mert a nyarat nagyon nehezen vészelte át, a melegben nagyon rosszul viselte a légzési nehézségeket, volt, hogy szinte 24 órában sípolt a tüdeje és vért köpött, de szerencsére átvészelte és szeptemberre már 4 kg-al többet mutatott a mérleg is, mint áprilisban. Vitalitása és étvágya jónak mondható.

Amikor nagyon lihegett és sípolt a tüdeje a meleg miatt vagy, mert tűzijáték miatt félt, Sedatif PC-t adtunk neki a szájába, ínyére tapasztva, amitől picit megnyugodott.

 

Az áprilistól szeptemberig tartó időszakban nagyon szépen rendeződött az állapota, a vérképe szinte tökéletes lett.  A készítmények mellé szedett napi 500-1000mg Vitamin C, 1000 mg halolaj kapszulát és máriatövis tablettát.

 

Az ismételt vérvizsgálat alapján (Augusztusban) már tökéletes volt a vérkoleszterin- és cukorszintje, a májfunkciója jelentősen javult.

 

Nagyon hálásak vagyunk a NaturVet Állatorvosi rendelőnek, hogy Arthus még velünk lehet... amikor ez első havi gyógyszeradagot vettem, félve mondtam a Doktor Úrnak, hogy remélem, még látjuk egymást és még sokszor kell vennem....Hála Istennek már sokszor vettem és remélem, még sokszor fogok.

 

A por készítmény adagját napi 1 kanálra csökkentettük időközben.

 

Üdvözlettel: Arthus, Stephan és Kinga

 


Vissza a cikkekhez

A legjobb minőséget kedvenceinknek!

A Vetri-Care kötelességének tekinti, hogy az állattulajdonosokat kiváló minőségű összetevőkből álló készítményekkel lássa el. Az állatok ápolására és közérzetének javítására szolgáló készítményeink mindegyike segít abban, hogy állatainkból a legjobbat hozzuk ki, így kedvenceink szebb szőrzetűek, sugárzó egészségűek és boldogabbak lesznek idősebb korukban is.

A gyógygombákról

A Vetri-Care szeretné bemutatni Önöknek izgalmas új termékcsaládját,

melynek egyes tagjait már 2003 óta forgalmazza. A Vetri-Care filozófiája a társállatok hatásos táplálási és antioxidáns védelemmel való ellátásán alapul.

E filozófia követőiként erősen elkötelezettek vagyunk az olyan biztonságos és innovatív készítmények forgalmazásának ügye mellett, amelyek segítségével kedvenceink hosszú, aktív és egészséges életet élhetnek.

Filozófiánk >>