Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Mit mondanak

Vissza

Coriolus Plus gyógygomba - szájüregi papilloma

Egy fiatal kutyus esete a szájüregében, papilloma vírusok által okozott kinövésekkel, melyeket a Coriolus Plus segített eltűntetni.

Tisztelt Dr Úr!

 

A Coriolus Plus készítménnyel kapcsolatos tapasztalatomat írom meg.

A kölyökkutyám száj nyálkahártyáján kijött a papilloma vírus 5 hónapos korában. Mikor ezt megmutattam Önnek, a Coriolus Plus készítményt adta a probléma kezelésére. Javaslatára napi 1 db kapszulával adagoltam azt az akkor 10 kg-os kutyának. 3-4 hétig nem tapasztaltam semmi változást. Bevallom, a 4. hét után már csak azért adtam be, mert megvettem, pénzt adtam ki érte. Az 5. hét elején, egyik alkalommal, ahogy a kiskutyám nyalogatta a kezemet etetést követően, vettem észre, hogy a nyelvén lévő 2 db kitüremkedés eltűnt. Ekkor kinyitottam a száját, hogy jobban átvizsgáljam azt. Örömmel tapasztaltam, hogy az összes kitüremkedés (kb. 10 db kisebb-nagyobb) eltűnt! Biztos vagyok benne, hogy FELSZÍVÓDTAK. Nem pedig leestek, mert annak már ismerem, hogy milyen a nyoma. Ezek biztos, hogy felszívódtak. Nagyon boldog voltam, hogy ez a probléma megszűnt.

 

Még azt tudom hozzá fűzni, hogy más egyéb gyógyszert nem adtam a Coriolus Plus készítménnyel együtt. Csupán a soron következő féreghajtót kapta meg. Illetve napi 500 mg C-vitamint adtam még be a kutyusnak.

Tehát a várt eredmény a mi esetünkben 1 hónap elteltével mutatkozott meg. Sok vizet és napi 500 mg C-vitamint adtam a napi 1 db Coriolus Plus készítmény mellé. Kitartásomnak meg lett a várva várt eredménye. Mindenkinek javaslom a kipróbálását és a KITARTÓ adagolását. Nekünk 100%-ban bevált ez a készítmény.

 

Nagyon köszönöm dr. Úr!

 

Tisztelettel:

Kővári Lujza, Budapest ,két kölyökkutya immáron boldog tulajdonosa

 


Vissza a cikkekhez

A legjobb minőséget kedvenceinknek!

A Vetri-Care kötelességének tekinti, hogy az állattulajdonosokat kiváló minőségű összetevőkből álló készítményekkel lássa el. Az állatok ápolására és közérzetének javítására szolgáló készítményeink mindegyike segít abban, hogy állatainkból a legjobbat hozzuk ki, így kedvenceink szebb szőrzetűek, sugárzó egészségűek és boldogabbak lesznek idősebb korukban is.

A gyógygombákról

A Vetri-Care szeretné bemutatni Önöknek izgalmas új termékcsaládját,

melynek egyes tagjait már 2003 óta forgalmazza. A Vetri-Care filozófiája a társállatok hatásos táplálási és antioxidáns védelemmel való ellátásán alapul.

E filozófia követőiként erősen elkötelezettek vagyunk az olyan biztonságos és innovatív készítmények forgalmazásának ügye mellett, amelyek segítségével kedvenceink hosszú, aktív és egészséges életet élhetnek.

Filozófiánk >>