Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Mit mondanak

Vissza

Coriolus Plus gyógygomba - daganat (tüdő)

Coriolus Plus gyógygomba felhasználása tüdődaganat ellen egy cocker spániel kutya kezelése során.

11 éves cocker spánielemnél CT vel diagnosztizáltak tüdő daganatot tavaly novemberben.

 

Akkor a radiológus 2-3 hónap túlélést "jósolt" Kezelő orvos javaslatára kezdtem adagolni a Coriolus plus kapszulát. Májusi rtg. felvételen nem találtak áttétet, és nagyobbodó daganatot sem. Kutyám jelenleg is (október) kevés köhögéssel, korához képest jó,stabilnak mondható kondícióval megvan.

 

Ajánlani tudom a Coriolus plus-t mindenkinek, akinek a kutyusa daganatos diagnózist kapott.

 

Köszönet érte!!

 

Rédei György

 

Vissza a cikkekhez

A legjobb minőséget kedvenceinknek!

A Vetri-Care kötelességének tekinti, hogy az állattulajdonosokat kiváló minőségű összetevőkből álló készítményekkel lássa el. Az állatok ápolására és közérzetének javítására szolgáló készítményeink mindegyike segít abban, hogy állatainkból a legjobbat hozzuk ki, így kedvenceink szebb szőrzetűek, sugárzó egészségűek és boldogabbak lesznek idősebb korukban is.

A gyógygombákról

A Vetri-Care szeretné bemutatni Önöknek izgalmas új termékcsaládját,

melynek egyes tagjait már 2003 óta forgalmazza. A Vetri-Care filozófiája a társállatok hatásos táplálási és antioxidáns védelemmel való ellátásán alapul.

E filozófia követőiként erősen elkötelezettek vagyunk az olyan biztonságos és innovatív készítmények forgalmazásának ügye mellett, amelyek segítségével kedvenceink hosszú, aktív és egészséges életet élhetnek.

Filozófiánk >>