Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Mit mondanak

Vissza

Reishi Flex és Coriolus Plus gyógygomba - csont-ízületi gyulladás, autoimmun borprobléma

Reumás ízületek és autoimmun bőrprobléma egy 12 éves német juhász kutyusnál, a gyógygombák hatásosan segítettek a tünetek visszaszorításában.

Tisztelt Doktor ur!

 

Szeretnék egy kis beszámolót küldeni Önnek a kutyusom ZIZI  állapotáról/ változásokról.

Olyan 1 hónappal ezelőtt voltam Önöknél. 12 eves nemetjuhászom már régóta autoimmun betegseggel küzd: reumás jellegű ízületi fájdalmai voltak, rossz kedvű és alig játszott a többi kutyával. Az állatorvosától kapott rá kezelésként a szokásos sandimun+ antibiotikum kezelést, ami nem segített. Sőt, rosszabbul lett. Gyenge, kedvetlen volt. Nem ment ki a többiekkel játszani, ugatni... Csak feküdt. Ekkor találtam Önökre ismerősem javaslatára.

 

Kétféle gyógygomba készítményt kaptunk Önöktől: az immunrendszerre Coriolus Plus-t, valamint a gyenge, fajos lábaira Reishi flex-et.  Kettő hét szedés után, a kutyám kiment ugatni, élénkebb lett, csóválja a farkat, állandóan sétálni akar :). Az autoimmun betegség miatt sebes / pattanásos volt a végbele, ami szintén elmúlt.

 

Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jó hatással van rá. Kb. egy héttel ezelőtt meg kellett Öt műteni, emlőterületen talált csomók miatt, már szépen gyógyul. Bar előbb találtam volna a gyógygombákra, talán ezt a műtétet is megúsztuk volna. Továbbra is szedni fogja a két készítményt, mind a felépülés alatt es utána is.

 

Köszönjük, hogy megkönnyítette egy öreg kutya mindennapjait!

 

Wendler Brigitta es Zizi :)


Vissza a cikkekhez

A legjobb minőséget kedvenceinknek!

A Vetri-Care kötelességének tekinti, hogy az állattulajdonosokat kiváló minőségű összetevőkből álló készítményekkel lássa el. Az állatok ápolására és közérzetének javítására szolgáló készítményeink mindegyike segít abban, hogy állatainkból a legjobbat hozzuk ki, így kedvenceink szebb szőrzetűek, sugárzó egészségűek és boldogabbak lesznek idősebb korukban is.

A gyógygombákról

A Vetri-Care szeretné bemutatni Önöknek izgalmas új termékcsaládját,

melynek egyes tagjait már 2003 óta forgalmazza. A Vetri-Care filozófiája a társállatok hatásos táplálási és antioxidáns védelemmel való ellátásán alapul.

E filozófia követőiként erősen elkötelezettek vagyunk az olyan biztonságos és innovatív készítmények forgalmazásának ügye mellett, amelyek segítségével kedvenceink hosszú, aktív és egészséges életet élhetnek.

Filozófiánk >>