Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Mit mondanak

Vissza

Reishi Flex gyógygomba - csont-ízületi gyulladás

Ízületi gyulladás okozta nehéz mozgás kezelése a Reishi Flex gyógygomba készítménnyel.

Marco, törpe schnauzer, 2016 december 16-án elmúlt 13 éves.

 

A tünetei a következők voltak: Fájdalmasan állt fel, remegtek a lábai nagyon lassan sétált, ropogtak az ízületei és mindkét mellső lábán a könyökeit kifelé forditotta, mintha a stabilitását így akarta volna helyreállítani. A vizsgálat szerint mellső lábain az ízületek be voltak gyulladva.

 

Kevesebb mint két hete szedjük napi 1 kapszula Reishi Flex-et.

 

A készítménytől  látványosan javult az állapota. Stabilan tud menni, Nincsenek fájdalmai, és mintha a lábai is erősödtek volna. Ezt  fogjuk folyamatosan szedni, ha lehetséges,mivel nagyon jó hatással van mind az ízületeire, mind az immunrendszerére.

 

Verébné Fátyol Eszter, 1031 Budapest, Zsófia u.5.


Vissza a cikkekhez

A legjobb minőséget kedvenceinknek!

A Vetri-Care kötelességének tekinti, hogy az állattulajdonosokat kiváló minőségű összetevőkből álló készítményekkel lássa el. Az állatok ápolására és közérzetének javítására szolgáló készítményeink mindegyike segít abban, hogy állatainkból a legjobbat hozzuk ki, így kedvenceink szebb szőrzetűek, sugárzó egészségűek és boldogabbak lesznek idősebb korukban is.

A gyógygombákról

A Vetri-Care szeretné bemutatni Önöknek izgalmas új termékcsaládját,

melynek egyes tagjait már 2003 óta forgalmazza. A Vetri-Care filozófiája a társállatok hatásos táplálási és antioxidáns védelemmel való ellátásán alapul.

E filozófia követőiként erősen elkötelezettek vagyunk az olyan biztonságos és innovatív készítmények forgalmazásának ügye mellett, amelyek segítségével kedvenceink hosszú, aktív és egészséges életet élhetnek.

Filozófiánk >>