Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Mit mondanak

Vissza

Reishi Plus gyógygomba - allergia, pollen, házi por

Reishi Plus gyógygomba használatával kapcsolatos tapasztalatok és visszajelzések a gazdiktól.

 

Gyógygomba eredményes alkalmazása Odinnál

 

Csókány Endre vagyok, írom le a kutyám, Odin ”kórtörténetét”, a Reishi Plus készítménnyel kapcsolatban.

 

Kutya fajtája: Angol Bullterrier

 

Neme: Ivartalanított kan

 

Született: 2007. június 30.

 

Odin nyolc hónaposan került hozzám, elejétől fogva vakarózott, és irritált volt a bőre, de a mértéke elviselhető volt, különlegesebb ”beavatkozást” nem igényelt.

 

6 éves korában 2013 tavaszán kezdett súlyosbodni a helyzet, sebesre vakarta az arcát, valamint a lábait is sebesre nyalta, rágta, a lágyék és belső comb bőre vörös, sebes volt. Az állatorvostól kapott szteroidos injekciót, ami megoldotta a dolgot, ismételni sem kellett ebben az évben az injekciót. Azonban a szteroid injekció mellékhatása a gyakoribb, nagyobb mennyiségű vizelet lett, emiatt mikor hazaértem rohanni kellett vele le.  2014-ben a nyári időszakot már két injekcióval vészeltük csak át, a mellékhatások sem maradtak el.

 

Új állatorvosa, aki ajánlotta a Reishi Plust pollen-fű, illetve háziporra tulajdonította az allergiás panaszokat. 2015 nyarán kezdte el kapni a Reishi Plust, ami sokat javított a helyzeten mellékhatások nélkül, de nem tünetmentesen. 2015 nyarától-2016 őszéig jól viselte, szintén csak 2 hét volt, amikor szteroidat kellet neki adnom.

 

A Reishi Plus gyógygomba készítményt 2016 végén továbbfejlesztették több új hozzáadott immunmoduláló és antioxidáns hatóanyaggal. Amióta ezt használjuk a mai napig szteroid nélkül jól átviselte a nyarat- a lábait sem nyalja, rágja véresre, valamint az arcát sem vakarja szét, a szőre is szebb állapotú, fényesebb.

 

Természetesen némi irritáltság a bőrén látszik.

 

Üdvözlettel,

 

Csókány Endre, 2017, 09.25


Vissza a cikkekhez

A legjobb minőséget kedvenceinknek!

A Vetri-Care kötelességének tekinti, hogy az állattulajdonosokat kiváló minőségű összetevőkből álló készítményekkel lássa el. Az állatok ápolására és közérzetének javítására szolgáló készítményeink mindegyike segít abban, hogy állatainkból a legjobbat hozzuk ki, így kedvenceink szebb szőrzetűek, sugárzó egészségűek és boldogabbak lesznek idősebb korukban is.

A gyógygombákról

A Vetri-Care szeretné bemutatni Önöknek izgalmas új termékcsaládját,

melynek egyes tagjait már 2003 óta forgalmazza. A Vetri-Care filozófiája a társállatok hatásos táplálási és antioxidáns védelemmel való ellátásán alapul.

E filozófia követőiként erősen elkötelezettek vagyunk az olyan biztonságos és innovatív készítmények forgalmazásának ügye mellett, amelyek segítségével kedvenceink hosszú, aktív és egészséges életet élhetnek.

Filozófiánk >>