Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Gyógygombákkal a háziállatok egészségének megőrzéséért


A gombák, amelyeket több ezer éve alkalmaznak Kínában gyógyászati célra, a hagyományos kínai orvoslás szerves részét alkotják.

 

Jótékony hatásuk elsősorban azzal magyarázható, hogy a bennük lévő aktív vegyületek nemcsak gyógyító hatásúak, hanem - egyszerű, természetes szerkezetüknek köszönhetően - könnyebben emészthetők és jobban felszívódnak a szervezetben.

 

A természetes és biztonságos gyógygombák alkalmazása igen kedvezően befolyásolhatja a házikedvencek egészségi állapotát. Bár a természetben előfordulnak mérgező gombák, a professzionális és megbízható forrásból (Pure Health Ltd., Egyesült Királyság) származó készítmények garanciát jelentenek arra, hogy csak a legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatású fajták kerülnek felhasználásra.

 

A gombákat évszázadok óta a világ számos részén alkalmazzák különféle betegségek kezelésére. A hajdani gyógyítók és tudós emberek tapasztalati úton szerzett ismereteit igazolta a modern tudomány: a vizsgálatok tanúsága szerint a gyógygombák antivirális, antibakteriális, gyulladásgátló, allergia- és daganatellenes hatású poliszachridokat, lizozimeket és triterpéneket tartalmaznak.

 

A gyógygombákkal végzett vizsgálatok nagy részét állatokon és embereken végezték. A gombák könnyen alkalmazhatók, mellékhatásuk nincs vagy elhanyagolható.

 

A gyógygombákat leggyakrabban a rák megelőzésére és kezelésére alkalmazzák. A kutatási eredmények szerint a teljesgomba-kivonatok olyan vegyületeket tartalmaznak, amelyek moduláló hatást fejtenek ki a tumorgenezis és carcinogenezis különböző fázisaiban. Mivel a gyógygombák különböző módokon és mechanizmusok útján hatnak a ráksejtekre az immunrendszeren keresztül, hatásaik összeadódhatnak, sőt egymást erősíthetik a rák megelőzésében és kezelésében. Például Trametes versicolor hozzáadásával kedvezően befolyásolhatjuk a lymphomát vagy a csontrákot, a Cordyceps sinensis hozzáadása pedig elősegítheti a vesebetegségek, a májrák és a hepatitis kezelését.

 

A gombakeverékek alkalmazhatók önmagukban vagy egyéb gyógynövényekkel (pl. máriatövissel, kurkumával, boswellia-al /( tömjénfa)), algákkal (pl. Chlorella) és megfelelő antioxidánsokkal (pl. quercetinnel, liponsav) kombinálva különböző betegségek és állapotok kezelésére, illetve a mellékhatások minimalizálása érdekében.

 

Fitoterápiás hatásukon kívül e különleges gombák különböző vitaminokat, ásványokat, antioxidánsokat, fehérjéket és szerolokat is tartalmaznak.

 

Gyógygomba hatóanyagok és hatások

 

Az egyes gombák, gyógygomba-hatóanyagok más és másra vannak befolyással, az alábbiakban összefoglaltuk a leglényegesebb tulajdonságaikat a legújabb szakirodalmi adatok alapján.

 

Kattintson:

 


A Vetri-Care szeretné bemutatni Önöknek izgalmas új termékcsaládját,

melynek egyes tagjait már 2003 óta forgalmazza. A Vetri-Care filozófiája a társállatok hatásos táplálási és antioxidáns védelemmel való ellátásán alapul.

E filozófia követőiként erősen elkötelezettek vagyunk az olyan biztonságos és innovatív készítmények forgalmazásának ügye mellett, amelyek segítségével kedvenceink hosszú, aktív és egészséges életet élhetnek.

Filozófiánk >>