Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Colostrum Therapie


A kolosztrumról általában

 

A kolosztrumról ismert, hogy immunsejteket (limfocitákat) és sok antitestet, például IgA-t, IgG-t és IgM-et tartalmaz. Ezek az adaptív immunrendszer fő összetevői. Többek között az IgA felszívódik a bél epitheliumán keresztül, áthalad a véren, és más típusú 1-es típusú nyálkahártya-felületekre szekretálódik.

 

A kolosztrum más immun komponensei közé tartozik a veleszületett immunrendszer fő komponensei, mint például a laktoferrin, lizozim, laktoperoxidáz, komplement, és prolinban gazdag polipeptidek (PRP). A kolosztrumban számos citokin (az immunrendszer működését szabályozó kis messenger peptidek) is megtalálható , beleértve az interleukinokat, a tumor nekrózis faktort, a kemokineket és másokat.

 

A kolosztrum számos növekedési faktort is tartalmaz, mint például az I (IGF-1), és II, alfa, béta 1 és béta 2 transzformáló növekedési faktorok, fibroblaszt növekedési faktorok, epidermális növekedési faktor, granulocita-makrofág-stimuláló növekedési faktor, vérlemezkéből származó növekedési faktor, vaszkuláris endoteliális növekedési faktor és kolónia-stimuláló faktor- 1.

 

Citokinek: a szisztémás immunrendszer része. Ezek a hormonok aktívak az immunsejtek közötti kommunikációban (egyetlen kommunikáció sem jelenti az alacsony immunitást, a gyakori betegséget és a betegségre való hajlamot!)
Növekedési tényezők: (IGF-I, IGF-II, EGF) Ahogy a neve is mutatja, a növekedési faktorok segítik bizonyos testszövetek, köztük az izom és a gasztrointesztinális bélés fenntartását és növekedését.
Laktoferrin: A laktoferrin a vas felszívódását segíti elő, és az immunrendszer fontos része.
Növekedési hormon: Növekedési hormon (GH) egyedileg, valamint a kolosztrum többi növekedési faktorjával együtt működik a gyomor-bél szövetek, az izom és a növekedés növekedésében és működésében.
Immunoglobulinok: (IgA, IgD, IgE, IgG, IgM) Az immunglobulinok olyan kis fehérjék, amelyeket az immunrendszer az idegen antigének (behatolók) keresésére és megsemmisítésére használ.
Proline gazdag polipeptidek: a PRP-k fontos immunrendszer-szabályozók, amelyek elősegítik a fehérvérsejtek növekedését, és helyreállíthatják a sejtek immunfunkcióinak egyensúlyát. A PRP-k megvédhetik az oxidatív stresszt és támogathatják az agy egészségét.
 

Colostrum terápia termékek

 


A Vetri-Care szeretné bemutatni Önöknek izgalmas új termékcsaládját,

melynek egyes tagjait már 2003 óta forgalmazza. A Vetri-Care filozófiája a társállatok hatásos táplálási és antioxidáns védelemmel való ellátásán alapul.

E filozófia követőiként erősen elkötelezettek vagyunk az olyan biztonságos és innovatív készítmények forgalmazásának ügye mellett, amelyek segítségével kedvenceink hosszú, aktív és egészséges életet élhetnek.

Filozófiánk >>