Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Rendelési tudnivalók


Célunk, hogy a közeljövőben az általunk forgalmazott termékeket mind szélesebb körben megismertessük a szakmai körökben, minél több állatorvos válassza és használja ezeket a kiváló minőségű, természetes, külföldön már jól bevált állati kiegészítő takarmányokat.

 

Várjuk partnerek, viszonteladók, állatorvosok jelentkezését telefonon, e-mailben, vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül: Vetri-Care elérhetőségek

 

Viszonteladó partnereink termékeinket az alábbi módokon rendelhetik meg:

 

  • telefonon (+36 1 223 1258, +36 30 455 0256),
  • az info@vetricare.hu címre küldött e-mailben ,
  • faxon (+36 1 422 1080).

 

A viszonteladói árakról és rendelési feltételekről kérem, hogy - rendelés előtt - érdeklődjön telefonon!

 

Házi kedvence részére Ön, mint gazdi a termékeket állatorvosán keresztül tudja megrendelni, vagy azokat megvásárolhatják az állatpatikákban, illetve a BioPet Állatpatika és speciális tápos boltunkban:

 

  • Cím: 1147 Budapest, Balázs utca 31. (Az Ilosvai S. és Kerékgyártó utcákat köti össze, a Rákos-patakhoz közel.)
  • Nyitva tartás: H-P: 10:00 - 12:00 és 15:00 - 19:00
  • Telefon, fax: +36 1 220 4652
  • Mobil: +36 30 455 0256
  • E-mail cím: naturvet.allatorvos@gmail.com

 

 

 


A legjobb minőséget kedvenceinknek!

A Vetri-Care kötelességének tekinti, hogy az állattulajdonosokat kiváló minőségű összetevőkből álló készítményekkel lássa el. Az állatok ápolására és közérzetének javítására szolgáló készítményeink mindegyike segít abban, hogy állatainkból a legjobbat hozzuk ki, így kedvenceink szebb szőrzetűek, sugárzó egészségűek és boldogabbak lesznek idősebb korukban is.

A gyógygombákról

A Vetri-Care szeretné bemutatni Önöknek izgalmas új termékcsaládját,

melynek egyes tagjait már 2003 óta forgalmazza. A Vetri-Care filozófiája a társállatok hatásos táplálási és antioxidáns védelemmel való ellátásán alapul.

E filozófia követőiként erősen elkötelezettek vagyunk az olyan biztonságos és innovatív készítmények forgalmazásának ügye mellett, amelyek segítségével kedvenceink hosszú, aktív és egészséges életet élhetnek.

Filozófiánk >>