Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Termékek


Artennua

Artennua

Magas artemisinin és flavonoid tartalommal rendelkező immunrendszer-stimulátor.

Ára: 13 600 Ft

db


Ez egy innovatív termék, ökológiai pecséttel, amely stimulálja az immunrendszert, megelőzve és kezelve - más kezelésekkel kiegészítve - olyan patológiákat, mint a leishmaniasis, apátia, gyulladásos folyamatok ( Ízület!), bőrgyógyászati problémák, fertőzések, műtét utáni felépülések és fájdalom ellen, daganatok (emlődaganatok, osteosarcoma , adenocarcinoma ( végbél), lymphosarcoma, agydaganat, stb ).

 

LEÍRÁS

Artennua® kapszula Az Artennua kapszula 100% -ban növényi táplálékkiegészítő háziállatok számára. Az Artennua® immunerősítő, tisztító és étvágygerjesztő hatású háziállatok számára. Minden kapszula 200 mg Artemisia annua levelet tartalmaz, magas artemisinin (1,1% - 2,3%) és flavonoid tartalommal (casticin & eupatorin), ezért nagyon magas terápiás potenciállal.

Az Artennua® kapszula biotermék, a Kanári -szigetekről származik. Kiszerelése: 90 kapszula, súlya kapszulánként 400 mg.  Nettó súly: 36 gramm.  Gyártott Spanyolországban a Rioja Nature Pharma (ESP 26036497), a Biotech Tricopharming Research SL, C / Roc Boronat 117, 2-12, 08018, Barcelona, ​​Spanyolország . Származási övezet: farm El Pico, Tejina, Tenerife, Kanári -szigetek.

 

1 kapszula összetétele: Ökológiai Artemisia annua magas artemisinin és flavonoid tartalom, 200 mg Mikrokristályos cellulóz, 105 mg Átlátszó zöldség méretű O kapszula, 95 mg

 

Ajánlások és figyelmeztetések:

Ajánlott adagolás: 1 kapszula 10 kg / nap. Maximális adag: 2 kapszula 10 kg / nap.  Ne lépje túl az ajánlott napi adagot; A terméket gyermekektől elzárva kell tartani; Ezt a terméket nem szabad a kiegyensúlyozott étrend helyettesítésére használni. Kövesse állatorvosa tanácsát az adagolással és a kezelés menetével kapcsolatban .

Regisztrációs szám: ESP08604136, Mezőgazdasági Minisztérium, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Generalitat de Catalunya ( Spanyolország).

 

Bővebb információ

Az Artemisia annua Ázsiában őshonos aromás lágyszárú növény, amely nemzetsége többi részéből kiemelkedik, mint a klinikailag bizonyított terápiás vegyületek kiváló és fontos forrása.

Az Artemisia annua L. komplex terpenoidokat termel trichómáiban, amelyek közül az artemisinin különösen érdekes a különböző patológiák kezelésére. Használja az ókorban Egyesek számára az artemisia név a vadászat és az erdők görög istennőjéből, Artemisia -ből származik, aki a hagyomány szerint elsőként kóstolta meg és fedezte fel erényeit. Míg mások számára a név a görög „artemes” szóból származik, ami „jó egészséget” jelent. Varázslatos gyógynövénynek tartották, hasznosnak tartották a negatív szellemek távoltartására.

Az Artemisia a növények nemzetsége, amely ősidők óta ismert különböző és számos gyógyító tulajdonságairól, de Kínában váltak különösen ismertté és elismertek különféle egészségügyi tulajdonságaik miatt. Hagyományosan láz kezelésére használták. 1970 -ben fedezték fel újra, amikor megtalálták a sürgősségi kezelésekre vonatkozó kínai kézikönyvet (i. E. 340). Terápiás felhasználások Gyógyászati ​​tulajdonságait a modern tudomány az 1970 -es években fedezte fel újra, amikor a kutatások kimutatták, hogy a növény több mint 10 hatóanyagot tartalmaz, amelyek együtt vagy párhuzamosan hatnak. 1971 -ben a tudósok kimutatták, hogy a növény kivonatai maláriaellenes aktivitással rendelkeznek főemlős modellekben, és 1972 -ben a hatóanyagot, az artemisinint izolálták, és leírták kémiai szerkezetét. A növényben található terápiás anyagok az artemisinin, eupatorin, casticin, artemetin, fenolsavak és kumarinok. Az artemisinin a fő összetevője, és megtalálható a levelek, szárak és virágzatok mirigyes trichómáiban. Elsősorban a növény felső részein koncentrálódik, ahol új növekedés jelentkezik.

 

Modern felhasználások

Általánosságban elmondható, hogy az artemisia nyugtató és köptető hatású növény, és antiszeptikus, görcsoldó, carminatív és emésztési, emmenagóg, köptető és antidiabetikus tulajdonságokkal is rendelkezik. Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy az Artemisia annua leveleiben lévő összetevők, amelyek kapszulákban, kivonatokban vagy teákban fogyaszthatók, jelentős hatással vannak az emlő- és prosztatarák ellen, súlyos mellékhatások nélkül. Az Artemisia annua hatékonynak bizonyult a kedvtelésből tartott állatoknál előforduló  különféle gadanatok  és a leishmaniasis széles skálája ellen is. A megelőzés, mint mondják, még jobb is, mint a gyógyítás. Az Artemisia annua -t és származékait vizsgálják a megelőző hatások szempontjából. Az ajánlott adagokban szedve nem okoz mellékhatásokat, sőt védelmet nyújthat a betegségek kialakulásától, a fertőzésektől a daganatokig.

Artennua®, az Artemisia annua optimalizált változata.  Az Artennua® az Artemisia annua növény optimalizált változata; javult a 100% -ban természetes új technológiának köszönhetően, amely növeli a növényi hatóanyagok tartalmát. Az Artennua® gyártása a TricoStimulant ™ nevű egyedülálló és szabadalmaztatott technológián alapul, amely 100% -ban természetes intelligens agrotechnikai megoldás biostimuláns formájában, kifejezetten a gyógy- és aromás növények fejlesztésére. A TricoStimulant ™ technológia hatásmechanizmusa a növényi trichómák (mirigyes szerkezetek) stimulálásán alapul, hogy több érdekes molekulát termeljenek. Sokéves kutatás -fejlesztés után a technológiát beépítették az Artemisia annua növény termesztésébe, és új márkát hoztak létre a növény optimalizált változatából, Artennua® márkanév alatt. Az Artennua tehát az egyedülálló Tricostimulant ™ technológia eredménye a szántóföldi növényeken, a virágzási ciklus során. Ma a legnagyobb termelés a Kanári -szigetek biogazdaságából származik.

 

Kiszerelése

90 kapszula, súlya kapszulánként 400 mg.  Nettó súly: 36 gramm.

Vissza a termékekhez