Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Termékek


Bioflexa III

Bioflexa III

teljes körű megoldás a kutyák korral járó ízületi problémáinak megoldására.

Ára: 9 900 Ft

db


A kutyák a korral járó ízületük egészségének romlása miatt néha több segítségre van szükségük. A BioFlexa III a probléma teljeskorú megoldását célozza. A BioFlexa III úgy van összeállítva, hogy a lehető legnagyobb mértékű ízületi támogatást biztosítson az MSM, a Cetyl Myristoleate és a C-vitamin (mint Ester C) mellett a három kritikusabb glikozaminoglikán, glükózamin, kondroitin és hialuronsav tartalmaval.

 

Minden hatóanyag az USA-ban készült, a legmagasabb tisztaságú márkanevű összetevőkkel. Az OmniMin-t és az AstraGint.is tartalmazza, amelyek kimutatták, hogy elősegítik a hatóanyagok felvételét.

 

Bioflexa

 

OmniMin: tengeri ásványi koncentrátum.

AstraGin: 100% -ban természetes összetevő, amely bizonyítottan fokozza a vegyületek felszívódását - erősen frakcionált Astragalus- és Panax Notoginsengból áll.

 

Milyen esetekben ajanlott a BioFlexa III-t?

Kutyák, amelyek maximális izületi támogatásra van szükségük (III. Fázis)

 

BioFlexa III előnyei:

• Segít fenntartani az egészséges porc- és ízületi funkciókat, szükség esetén azok regerációját elősegíti
• Segít fenntartani az erős csontokat
• Segít fenntartani az ízületi mobilitást
• Ízletes rágótabletta

 

Aktív összetevők tablettánként:

 • Metilszulfonil-metán (PurforMSM®) 500 mg
 • Glükózamin HCL (Regenasure®) 500 mg
 • 200 mg Cetyl Myristoleate komplex (CM Kombo)
 • Askorbinsav (C-vitamin az Ester-C®-től) 150 mg
 • Kondroitin-szulfát (ChondroPure®) 125 mg
 • Hialuronsav (Hyal-Flex®) 25 mg
 • OmniMin ™ 15 mg
 • AstraGin ™ 15 mg

 

Az Ester-C® az Ester-C cég bejegyzett védjegye

A Regenasure® a Cargill, Inc. bejegyzett védjegye.

A PurforMSM® a Bergstrom Nutrition, Inc. bejegyzett védjegye.

 

Inaktív összetevők: Dekstrátok, tejsavó, maltodextrin, mikrokristályos cellulóz, természetes ízesítés, porcellulóz, szilícium-dioxid, sztearinsav.

 

Adagolása:

 

A legjobb eredmény érdekében használja legalább 30 napig.

Kezdeti feltöltési dózis (1-4. Hét): duplázza meg az alábbi fenntartó adagot.

 

Fenntartó adagolás:

 • Legfeljebb 10 kg:1 / 2 tabletta naponta
 • 10 – 25 kg: 1 tabletta naponta
 • 26 – 40 kg: 2 tabletta naponta
 • 41 – 55 kg: 3 tabletta naponta

 

Hatóanyagairól:

 

PurforMSM® a világon egyik legjobb, 99,9% tisztaságú, szabadalmaztatott MSM (metil-szulfonil-metán) .

Természetesen előforduló kénvegyületek, amelyek antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, és amelyeket általában a lóiparban használnak a gyulladás elleni küzdelemben. Ez az étrendi kén nagy forrása, amely fontos szerepet játszik az ízületi kötőszövet (kollagén, porc, pata, szőr, és ízületi folyadék) egészségének fenntartásában

 

Cetyl Myristoleate a szabadalmaztatott Cetilészter (vegyes zsírsavak, ügynevezet  CM KomboTM). Lénygében a cetylmyristoleate exkluszív, magasan koncentrált formája.

A cetylmyristoleate csökkenti a fájdalmat és javítja az ízületek rugalmasságát és mozgékonyságát. Jótékony hatásait klinikai vizsgálatok bizonyítják.

A vizsgálatok tanúsága szerint hatásosabb, mint a glükózamin, kondroitin és  az MSM, mint ízületi gyulladás kezelésére alkalmazott hatóanyagok. Viszont együttesen felbecsülhetetlen kombináció az ízületek védelméhez. A vegyület tudományos fejlesztésének köszönhetően gyorsan felszívódik és eloszlik a szövetekben. Folyamatos és kumulálódó fájdalomcsillapító hatást biztosít.

Az egész szervezetben erősíti a sejthártyát, és helyreállítja a csontokat és ízületeket "kipárnázó" folyadék termelődését, ezáltal fokozza az ízületek rugalmasságát és biztosítja a fájdalommentes mozgékonyságot.

 

Glucosamine HCl (Regenasure®): A glükózamin segít fenntartani a szinoviális folyadékot, amely kíméli az ízületeket és stimulálja a proteoglikánok termelését. A proteoglikánok fontosak az ízületi szövetek egészsége és ellenálló-képessége  szempontjából . A Regenasure® a glükozamin vegetáriánus formája.

 

Hialuronsav: A kötőszövetekben található anyag, amely párnázza és keni az ízületeket.

 

Kondroitin: A ChondroPure® egy porc komponens, amely elősegíti a vízvisszatartást és gátolja a porctörést okozó enzimeket. Kis molekulatömegű molekulákat tartalmaz a kiváló felvételhez.

 

Észter-C® Egy innovative form C-vitamin Ester-C® egy szabadalmaztatott, nem savas C-vitamin  metabolitokkal, amelyek nem adnak savassági problémákat. Ezenkívül, hosszabb ideig marad a rendszerben, mint a szokásos C-vitamin.

Az Ester-C® por segíti az immunrendszer erősítését. Erősíti a sejtfalakat, stimulálja a kollagén termelését, hialuronsavval együtt növeli az ízületek nedvességtartalmát, semlegesíti a szabad gyököket.

 

Trace Minerals: Nagy sós tó ( USA)-sókból származnak, fontosak az egészség szempontjából, és  szintén elősegítik a Bioflexa III-ban található vitaminok és egyéb tápanyagok asszimilációját és anyagcseréjét.

 

AstraGin: Az AstraGin 100% -ban természetes összetevő, amely két erősen frakcionált növényi kivonat gondosan kevert keveréke. Ezek a növényi kivonatok Panax notoginsengből és Astragalus membránból állnak. A ginseng és az astragalus nagyon erős és tiszteletben tartott gyógynövények a hagyományos orvostudományi közösségen belül.

Az AstraGin olyan összetevő, amely erősen ajánlott aminosavak és bizonyos vitamin- és ásványi kiegészítők számára

Az AstraGin alkalmazásával megállapítható, hogy javítja a készítmény többi hatóanyagai felszívódását a vékonybélben.

Az AstraGin egy 100% -ban természetes összetevő, amely két erősen frakcionált növény gondosan összekevert keveréke.

 

Kiszerelés:

60 db tabletta.

Vissza a termékekhez

Amennyiben Érdeklődjön feliratot lát, a termék árával, megvásárlásával kapcsolatban információért keressen bennünket telefonon (06 30 455 0256), vagy emailben (vetbios [KUKAC] gmail [PONT] com)