Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Termékek


Cordyceps Plus (500mg organikus micelium biomassza)

Cordyceps Plus (500mg organikus micelium biomassza)

Erősíti az immunrendszert, növeli a sejtekben az oxigénszintet és javítja szervezet energiaellátásához szükséges sejtlégzést.

Ára: 6 300 Ft

db


A készítményben az öregedést gátló hatást erősíti a Reishi, a „halhatatlanság gombája”, és az oroszlánsörény gomba (Hericium erinaceus), amelyet az idegsejtek természetes tápanyagának neveznek.

Általános egészségmegőrző, immunerősítő, anyagcsere aktiváló, teljesítmény-növelő és öregedést lassító.

 

Kiegészítő takarmány kutyáknak, macskáknak.

 

Cordyceps Plus gyógygomba

 

Összetétel:

  • Cordyceps sinensis  |  200 mg
  • Hericium erinaceus  |  150 mg
  • Ganoderma lucidum  |  75 mg
  • Ganoderma lucidum primordium body  |  75 mg

 

Kiszerelés:

60 db kapszula.

 

Alkalmazása, adagolás:

(egyben vagy ételbe keverve; db/nap)

 

MACSKÁKNAK: ½,

 

KUTYÁKNAK: 10 kg-ig: 1, 11-25 kg: 2, 26-40 kg: 3, > 40kg: 4

 

Nekik:

kutya, macska

 

Egy nagyon beteg FIV+ macska máj- és veseproblémákkal

 

Tisztelt Doktor Úr!

 

Megírom a tapasztalataimat a Cordyceps plus és a Coriolus plus gyógygombás kezelésünkről. Ruby cicám 8 éves ivartalanított kalikó nőstény. Mint kiderult év elején, FIV ( macska AIDs) fertőzött. Két héttel ezelőtt étvágytalanság, hányás, általános állapotromlás jelentkezett. A cica négy napon keresztul csak pár falatot evett,  nagyon lesoványodott. Három vitamininjekció és egy antibiotikum sem hozott javulást.

 

Ekkor kezdtük el a kétféle gyógygombát vízben feloldva szájon át adni. Napi 1-1 kapszula hatóanyagát, összekeverve. Az elso kezelés után hazamentünk és kereste rögtön az ételt a cica, 1-2 nap után már a normál adagokat ette jó étvággyal. Visszatért az élénksége, szőre is sokkal szebb tíz napos kezelés után. Hányás azóta nem is volt.

 

Köszönjuk szépen a kezelési javaslatot, nekünk bevált!

 

Két kép a cicáról betegeskedése közben és  egy gyógyultan.

 

Üdvözlettel:

Sajgó Krisztina, Budapest,  2015 10. 12.

 


 

Egy labrador kan kutyus küzdelme a tüdődaganat ellen

 

ARTHUS, 13 éves Labrador kan

 

  • egész életében konzerv kutyakaján élt
  • 11 éves korában egy daganatot észleltek a végbelén, amit eltávolítottak, a szövettan negatív lett
  • már ekkor látszódtak a tüdején apró foltok
  • 12 évesen elkezdett nagyon sántítani az első lábára és volt, hogy csak fájdalomcsillapítókkal, szteroidokkal tudott járni
  • 13 évesen egy sétáltatás során elkezdett a tüdeje erősen sípolni légzés közben, hideg idő volt. Másnap az állatorvos megvizsgálta, röntgenezte és arra a következtetésre jutott, hogy valószínűleg tüdőrákos: kapott egy fájdalom csillapítót és antibiotikumot. Készítettek egy nagyon nem jó vérképet, igen magas májfunkcióval.

 

Ezektől a gyógyszerektől 24-48 órán belül erősen bevizesedett és 72 óra múlva elvittük megmutatni az állatorvosnak, aki vízhajtót adott neki...ezután 2-3 napig nagyon rosszul volt és már el akartuk altatni, mert látszott rajta, hogy szenved és nagyon erős fájdalmai vannak.

 

2015. április: Mindeközben egy ismerősöm ajánlása által rátaláltam a Vetri-Care készítményekre és haza is jöttem (Németországból) beszerezni az általuk ajánlott immunerősítő/ rákellenes szereket, azaz ONCO SUPPORT, és a CORIOLUS PLUS nevű termékeket.

 

Szerencsére Arthus megvárt! Elkezdtük adni a fent nevezett két készítményt és 5 napig délelőtt és délután infúzióra hordtuk a kórházba ahol már a májfunkcióval is foglalkoztak... Ez idő alatt a kezelésnek és a készítményeknek volt idejük hatást kifejteni és a kutyus szemmel láthatóan egyre jobban volt. Folytattuk a készítmények beadását. A por állagú készítményt (ONCO SUPPORT) nem szívesen ette, a párizsit kiköpte, ha megérezte benne, szinte csak alutasakos macska kajával volt hajlandó elfogyasztani.

 

Júniusban volt már olyan jó állapotban, hogy haza ( Magyarországra) is tudtam vele utazni és megmutatni a Yaro doktor Úrnak, ekkor kaptunk még egy gombakeveréket, ami az oxigén szállításában segít ( CORDYCEPS PLUS). Erre azért volt szükség, mert a nyarat nagyon nehezen vészelte át, a melegben nagyon rosszul viselte a légzési nehézségeket, volt, hogy szinte 24 órában sípolt a tüdeje és vért köpött, de szerencsére átvészelte és szeptemberre már 4 kg-al többet mutatott a mérleg is, mint áprilisban. Vitalitása és étvágya jónak mondható.

 

Amikor nagyon lihegett és sípolt a tüdeje a meleg miatt vagy, mert tűzijáték miatt félt, Sedatif PC-t adtunk neki a szájába, ínyére tapasztva, amitől picit megnyugodott.

Az áprilistól szeptemberig tartó időszakban nagyon szépen rendeződött az állapota, a vérképe szinte tökéletes lett.  A készítmények mellé szedett napi 500-1000mg Vitamin C, 1000 mg halolaj kapszulát és máriatövis tablettát.

Az ismételt vérvizsgálat alapján (Augusztusban) már tökéletes volt a vérkoleszterin- és cukorszintje, a májfunkciója jelentősen javult

 

Nagyon hálásak vagyunk a NaturVet Állatorvosi rendelőnek, hogy Arthus még velünk lehet... amikor ez első havi gyógyszeradagot vettem, félve mondtam a Doktor Úrnak, hogy remélem, még látjuk egymást és még sokszor kell vennem....Hála Istennek már sokszor vettem és remélem, még sokszor fogok.

 

A por készítmény adagját napi 1 kanálra csökkentettük időközben.

 

Üdvözlettel: Arthus, Stephan és Kinga

Vissza a termékekhez

Amennyiben Érdeklődjön feliratot lát, a termék árával, megvásárlásával kapcsolatban információért keressen bennünket telefonon (06 30 455 0256), vagy emailben (vetbios [KUKAC] gmail [PONT] com)