Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Termékek


Coriolus Plus (500mg organikus micelium biomassza)

Coriolus Plus (500mg organikus micelium biomassza)

A Coriolus kivonata a leggyakrabban alkalmazott és leginkább kutatott étrendi immunerősítő. Jótékony hatását számos vizsgálat bizonyítja.

Ára: 6 300 Ft

db


A készítményben a Coriolus immunrendszerre kifejtett hatását négy másik gomba bizonyított immunerősítő hatása egészíti ki.

Mivel a gyógygombák különböző módokon és mechanizmusok útján hatnak a ráksejtekre az immunrendszeren keresztül, hatásaik összeadódhatnak, sőt egymást erősíthetik a rák megelőzésében és kezelésében.

 

Kiegészítő takarmány kutyáknak, macskáknak.

 

Coriolus Plus gyógygomba

 

Összetétel:

 • Trametes versicolor koncentrátum
  (meleg vizes kivonat, 50% PSP)
    |  160 mg
 • Ganoderma lucidum koncentrátum
  (meleg vizes kivonat, 50% poliszacharidok)
    |  60 mg
 • Cordyceps militaris koncentrátum
  (meleg vizes kivonat, 1% poliszacharidok)
    |  60 mg
 • Grifola frondosa koncentrátum
  (meleg vizes kivonat, 50% poliszacharidok)
    |  60 mg
 • Lentinula edodes koncentrátum
  (meleg vizes kivonat, 50% poliszacharidok)
    |  60 mg

 

Kiszerelés:

60 db kapszula.

 

Alkalmazása, adagolás:

(egyben vagy ételbe keverve; db/nap)

 

MACSKÁKNAK: ½,

 

KUTYÁKNAK: 10 kg-ig: 1, 11-25 kg: 2, 26-40 kg: 3, > 40kg: 4

 

Nekik:

kutya, macska

 

FIV+ macska

 

Idén 2015 júliusában voltunk Önnél, Ninus cicával, aki idén töltötte be az ötödik életévét. A cicámat örökbe fogadtam és akkor derült ki hogy FIV-es, azaz macska AIDS-el fertőzött, illetve az egyik mellső lába kacska (korábbi élete során egy verekedésben szétmarta egy kandúr).

 

Amióta velem van sose volt egy túl mozgékony és emberközpontú macska. Velem mindig kedves volt, de a lányomat kimondottan utálta. Plusz miután nem egy mozgékony típus hamar, komoly túlsúlyra tett szert, hiába tartottam be a napi adag előírásokat. Ezen felül állandóan korpás volt a szőre, pedig a korábbi orvosunk sok féle szert javasolt, ennek kezelésére. (Lazac olaj, Lavet bőrtápláló tabletta, Luposan szőrtápláló folyadék)

 

Aztán idén júliusban  elvittük Nunust-t oltásra. Azonban a doktor Úr nem javasolta a FIV-es mácskának oltást, inkább folyamatos immunerősítést és stresszoldást ajánlott. Javaslatára elkezdtem egy Coriolus Plus nevű komplex gyógygomba készítményt adni neki. Napi egy kapszulát. A kapszula tartalmát a száraz tápjára szórom, amit így is szívesen fogyaszt.

 

Augusztus elején vettem észre a változást. Ninus egyre aktívabb lett, magától állt neki játszani a labdáival, a szőre elkezdte vissza nyerni természetes fényét és a hangulata is egyre jobb lett. Már a lányomat se akarja keresztbe lenyelni. Bátran lehet Őt simogatni és elkezdett fogyni. A súlya mellesleg a mellső sérült lába miatt is nagyon fontos.

 

Most novembert írunk, Ilyentájt általában meg sem szokott mozdulni, csak feküdt egész nap. Most olyan, mint egy fürge és boldog kamasz macska. Játszik, hentereg a napfényben, felmászik a párkányra és onnan lesi a madarakat. Rengeteget dorombol, bújik és játszik. A szőre alig hullik, fényes és selymes. Az étvágya továbbra is jó, de napjában többször eszik keveset (a napi adagot nem lépjük túl és az előírtnál kevesebb van neki kirakva). A súlya is kezd beállni, már csak 4 kg a korábbi 6,5 helyett!

 

Nagyon szereti ezt a kapszulát, reggel amikor előveszem a dobozát már fut ki a szobából, feltámaszkodik a lábamra és nyújtogatja a mancsát a doboz felé. Amikor megkapja a száraz tápját a gomba porral megszórva olyan hangosan dorombol, hogy 1-2 méterrel odébb is hallani. Vizet is sokkal szívesebben iszik, eddig nagyon aggódtam, mert nagyon csekély mennyiséget ivott csak, most boldogan lefetyeli. A vizelete sem olyan erős ammónia szagú, mint korábban.

 

Összességében, sikerült a bőrproblémáját legyőzni, élénk, kedves és vidám cica lett, aki a súlyával sem küzd már annyira (Igaz látszólag van még rajta, de majd szép lassan az is lemegy róla.).

 

Hálásan köszönöm a segítségét!

 

Zsuzsanna Horváth, Budpest, 2015 11.23

 


 

Egy nagyon beteg FIV+ macska máj- és veseproblémákkal

 

Tisztelt Doktor Úr!

 

Megírom a tapasztalataimat a Cordyceps plus és a Coriolus plus gyógygombás kezelésünkről. Ruby cicám 8 éves ivartalanított kalikó nőstény. Mint kiderult év elején, FIV ( macska AIDs) fertőzött. Két héttel ezelőtt étvágytalanság, hányás, általános állapotromlás jelentkezett. A cica négy napon keresztul csak pár falatot evett,  nagyon lesoványodott. Három vitamininjekció és egy antibiotikum sem hozott javulást.

 

Ekkor kezdtük el a kétféle gyógygombát vízben feloldva szájon át adni. Napi 1-1 kapszula hatóanyagát, összekeverve. Az elso kezelés után hazamentünk és kereste rögtön az ételt a cica, 1-2 nap után már a normál adagokat ette jó étvággyal. Visszatért az élénksége, szőre is sokkal szebb tíz napos kezelés után. Hányás azóta nem is volt.

 

Köszönjuk szépen a kezelési javaslatot, nekünk bevált!

 

Két kép a cicáról betegeskedése közben és  egy gyógyultan.

 

Üdvözlettel:

Sajgó Krisztina, Budapest,  2015 10. 12.

 


 

Szájüregi papilloma

 

Tisztelt Dr Úr!

 

A Coriolus Plus készítménnyel kapcsolatos tapasztalatomat írom meg.

A kölyökkutyám száj nyálkahártyáján kijött a papilloma vírus 5 hónapos korában. Mikor ezt megmutattam Önnek, a Coriolus Plus készítményt adta a probléma kezelésére. Javaslatára napi 1 db kapszulával adagoltam azt az akkor 10 kg-os kutyának. 3-4 hétig nem tapasztaltam semmi változást. Bevallom, a 4. hét után már csak azért adtam be, mert megvettem, pénzt adtam ki érte. Az 5. hét elején, egyik alkalommal, ahogy a kiskutyám nyalogatta a kezemet etetést követően, vettem észre, hogy a nyelvén lévő 2 db kitüremkedés eltűnt. Ekkor kinyitottam a száját, hogy jobban átvizsgáljam azt. Örömmel tapasztaltam, hogy az összes kitüremkedés (kb. 10 db kisebb-nagyobb) eltűnt! Biztos vagyok benne, hogy FELSZÍVÓDTAK. Nem pedig leestek, mert annak már ismerem, hogy milyen a nyoma. Ezek biztos, hogy felszívódtak. Nagyon boldog voltam, hogy ez a probléma megszűnt.

 

Még azt tudom hozzá fűzni, hogy más egyéb gyógyszert nem adtam a Coriolus Plus készítménnyel együtt. Csupán a soron következő féreghajtót kapta meg. Illetve napi 500 mg C-vitamint adtam még be a kutyusnak.

 

Tehát a várt eredmény a mi esetünkben 1 hónap elteltével mutatkozott meg. Sok vizet és napi 500 mg C-vitamint adtam a napi 1 db Coriolus Plus készítmény mellé. Kitartásomnak meg lett a várva várt eredménye. Mindenkinek javaslom a kipróbálását és a KITARTÓ adagolását. Nekünk 100%-ban bevált ez a készítmény.

 

Nagyon köszönöm dr. Úr!

 

Tisztelettel:

Kővári Lujza, Budapest ,két kölyökkutya immáron boldog tulajdonosa

 


 

Egy labrador kan kutyus küzdelme a tüdődaganat ellen

 

ARTHUS, 13 éves Labrador kan

 

 • egész életében konzerv kutyakaján élt
 • 11 éves korában egy daganatot észleltek a végbelén, amit eltávolítottak, a szövettan negatív lett
 • már ekkor látszódtak a tüdején apró foltok
 • 12 évesen elkezdett nagyon sántítani az első lábára és volt, hogy csak fájdalomcsillapítókkal, szteroidokkal tudott járni
 • 13 évesen egy sétáltatás során elkezdett a tüdeje erősen sípolni légzés közben, hideg idő volt. Másnap az állatorvos megvizsgálta, röntgenezte és arra a következtetésre jutott, hogy valószínűleg tüdőrákos: kapott egy fájdalom csillapítót és antibiotikumot. Készítettek egy nagyon nem jó vérképet, igen magas májfunkcióval.

 

Ezektől a gyógyszerektől 24-48 órán belül erősen bevizesedett és 72 óra múlva elvittük megmutatni az állatorvosnak, aki vízhajtót adott neki...ezután 2-3 napig nagyon rosszul volt és már el akartuk altatni, mert látszott rajta, hogy szenved és nagyon erős fájdalmai vannak.

 

2015. április: Mindeközben egy ismerősöm ajánlása által rátaláltam a Vetri-Care készítményekre és haza is jöttem (Németországból) beszerezni az általuk ajánlott immunerősítő/ rákellenes szereket, azaz ONCO SUPPORT, és a CORIOLUS PLUS nevű termékeket.

 

Szerencsére Arthus megvárt! Elkezdtük adni a fent nevezett két készítményt és 5 napig délelőtt és délután infúzióra hordtuk a kórházba ahol már a májfunkcióval is foglalkoztak... Ez idő alatt a kezelésnek és a készítményeknek volt idejük hatást kifejteni és a kutyus szemmel láthatóan egyre jobban volt. Folytattuk a készítmények beadását. A por állagú készítményt (ONCO SUPPORT) nem szívesen ette, a párizsit kiköpte, ha megérezte benne, szinte csak alutasakos macska kajával volt hajlandó elfogyasztani.

 

Júniusban volt már olyan jó állapotban, hogy haza ( Magyarországra) is tudtam vele utazni és megmutatni a Yaro doktor Úrnak, ekkor kaptunk még egy gombakeveréket, ami az oxigén szállításában segít ( CORDYCEPS PLUS). Erre azért volt szükség, mert a nyarat nagyon nehezen vészelte át, a melegben nagyon rosszul viselte a légzési nehézségeket, volt, hogy szinte 24 órában sípolt a tüdeje és vért köpött, de szerencsére átvészelte és szeptemberre már 4 kg-al többet mutatott a mérleg is, mint áprilisban. Vitalitása és étvágya jónak mondható.

 

Amikor nagyon lihegett és sípolt a tüdeje a meleg miatt vagy, mert tűzijáték miatt félt, Sedatif PC-t adtunk neki a szájába, ínyére tapasztva, amitől picit megnyugodott.

Az áprilistól szeptemberig tartó időszakban nagyon szépen rendeződött az állapota, a vérképe szinte tökéletes lett.  A készítmények mellé szedett napi 500-1000mg Vitamin C, 1000 mg halolaj kapszulát és máriatövis tablettát.

Az ismételt vérvizsgálat alapján (Augusztusban) már tökéletes volt a vérkoleszterin- és cukorszintje, a májfunkciója jelentősen javult

 

Nagyon hálásak vagyunk a NaturVet Állatorvosi rendelőnek, hogy Arthus még velünk lehet... amikor ez első havi gyógyszeradagot vettem, félve mondtam a Doktor Úrnak, hogy remélem, még látjuk egymást és még sokszor kell vennem....Hála Istennek már sokszor vettem és remélem, még sokszor fogok.

 

A por készítmény adagját napi 1 kanálra csökkentettük időközben.

 

Üdvözlettel: Arthus, Stephan és Kinga

 


 

Áttétes melanoma Max kutyusnál

 

2014. augusztus végén figyelmesek lettünk Max nyakán egy diónyi nagyságú tumorra, amivel végül 2014. október elején fordultunk állatorvosához Budapesten.

 

Telt-múlt az idő, elkészítettük a röntgenfelvételt és minden olyan vizsgálatot, amit kért az orvos, de sajnos az orvosi intézkedésre csak vártunk és vártunk. Többször felkerestük az orvost, hogy mégis mi lenne a teendő, erre azt a választ kaptuk, hogy még nem tudja, de majd értesíteni fog minket. Egyszerűen nem viselte szívén a kutya egészségét, pedig a tumor ekkorra már teniszlabda nagyságúra nőtt, ami jogosan aggodalomra adott okot. Ezek után arra az elhatározásra jutottunk, hogy felkeressük a régi orvosát, mert már korábban is hallottuk más kutya tulajdonosoktól, hogy ő egy nagyon jó szakember.

 

Doktorúr javaslatára, elvittük a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karára a sebészetre, aminek eredményeképpen 2014. november 13-án megtörtént a műtét. A szövettani lelet alapján, a kutyának high grade malignitási fokozatú, amelanoticus melanomája volt.
A műtétet követően Max utókezelése következett Yaro dr gondviselése alatt, ami az Rx Vitamin Onco Support nevű készítményből, valamint a Coriolus Plus elenvezésű tápkiegészítő rendszeres beadásából állt. Ezek mellett kapott Biobak-t, mint bélflóra javító.

 

Ezek együttes hatásának köszönhetően a kutyánk állapota javulást mutatott, egészen 2015 májusáig, amikor is, a melanóma miatt kialakult áttét, nyelési és légzési nehézségeket okozott Maxnak, így 2015. május 26-án sor került a végleges altatásra. Viszont a műtét és végleges altatás között, a kutyánk jó erőnlétnek és kedélyállapotnak örvendett.

 

Biztosak vagyunk abban, hogy a két terméknek  köszönhetően, kutyánk életét 7 hónappal sikerült meghosszabbítani. Örök hálánk érte!!!

 

Horváth Dóra, Budapest

 


 

Reumás ízületek és autoimmun bőrprobléma

 

Tisztelt Doktor ur!

 

Szeretnék egy kis beszámolót küldeni Önnek a kutyusom ZIZI  állapotáról/ változásokról.

 

Olyan 1 hónappal ezelőtt voltam Önöknél. 12 eves nemetjuhászom már régóta autoimmun betegseggel küzd: reumás jellegű ízületi fájdalmai voltak, rossz kedvű és alig játszott a többi kutyával. Az állatorvosától kapott rá kezelésként a szokásos sandimun+ antibiotikum kezelést, ami nem segített. Sőt, rosszabbul lett. Gyenge, kedvetlen volt. Nem ment ki a többiekkel játszani, ugatni... Csak feküdt. Ekkor találtam Önökre ismerősem javaslatára.

 

Kétféle gyógygomba készítményt kaptunk Önöktől: az immunrendszerre Coriolus Plus-t, valamint a gyenge, fajos lábaira Reishi flex-et.  Kettő hét szedés után, a kutyám kiment ugatni, élénkebb lett, csóválja a farkat, állandóan sétálni akar :). Az autoimmun betegség miatt sebes / pattanásos volt a végbele, ami szintén elmúlt.

 

Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jó hatással van rá. Kb. egy héttel ezelőtt meg kellett Öt műteni, emlőterületen talált csomók miatt, már szépen gyógyul. Bar előbb találtam volna a gyógygombákra, talán ezt a műtétet is megúsztuk volna. Továbbra is szedni fogja a két készítményt, mind a felépülés alatt es utána is.

 

Köszönjük, hogy megkönnyítette egy öreg kutya mindennapjait!

 

Wendler Brigitta es Zizi :)

 

Vissza a termékekhez

Amennyiben Érdeklődjön feliratot lát, a termék árával, megvásárlásával kapcsolatban információért keressen bennünket telefonon (06 30 455 0256), vagy emailben (vetbios [KUKAC] gmail [PONT] com)