Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Termékek


Prémium norvég lazac olaj kurkumával

Prémium norvég lazac olaj kurkumával

Folyékony kiegészítő állateledel kutyáknak, természetes antioxidánsokkal gazdagítva. A kurkuma lazacolajjal gazdag omega-3 zsírsavakban és a kurkuminban, a kurkuma hatóanyagában.

Ára: 9 300 Ft

db


INDIKÁCIÓK

Bőr: Rugalmas és fényes szőrzetet nyújt, vedlés közben is. Az omega-3 zsírsavak rugalmas és fényes bőrszőrzetet biztosítanak. Néhány nap múlva láthatja és érzi a különbséget. Azt is észreveszi, hogy a szőrzet ecsetelése vagy fésülése könnyebb. A kurkuma  + lazacolaj is nagyon értékes adalék a vedlés során.

Gyulladáscsökkentő tulajdonságok: ízületi kötőszövetek.

Fül : A fülek a bőr és a szőrzet meghosszabodott része. Tapasztalják, hogy ez a kombináció megelőzően is jól működik a fülfertőzések ellen.

Agyi, szív, szem-, máj- és vese, hasznyálmirigy: erõs antioxidánsk és gyulladáscsökkentõ tulajdonságai miatt a  modern tudomány szilárd bizonyítékokat talál arra, hogy a készítmény hatóanyagai különösen jónak bizonyul agyi, szem-, máj- és vese, hasznyálmirigy egészségére nézve.

Támogatja az immunrendszert.

Daganat ellenes: a kurkumában található kurkuminoidok képesek beavatkozni a daganatok növekedésébe és elpusztítani a rákos sejteket. Ahogy a kutyák öregszenek, hajlamosabbak a rákra, és előnyös lehet egy kurkuma-kiegészítő szedése.

Természetes gyógymód a kutya allergiáival szemben: A lazac olajban található zsírsavak  és a kurkuma kurkuminja együttesen megnyugtatják a test gyulladásos reakcióját. Ez a nyugtató hatás csökkenti a fehérvérsejtekből felszabaduló hisztaminok mennyiségét, és csökkenti a kutya viszketését és karcolását. Ez a hatás lehűti a vörös és gyulladt bőrt.

 

ÖSSZETÉTEL:

Lazacolaj 94%, Kurkuma 7% (5% kurkumint tartalmaz), Lecitin

Adalékanyagok: Természetes antioxidánsokat tartalmaz

Analitikai alkotóelemek: nyers zsír 99,7%, nyersfehérje: 0,5%, nyershamu: 0,75%, nyersrost: 0,25%, kalcium: 0%, foszfor: 0%

 

LEÍRÁS:

Prémium készítmény, amely elengedhetetlen kellék minden kutya kedvelő számára. A kurkuma lazacolajjal gazdag omega-3 zsírsavakban és a kurkuminban, a kurkuma hatóanyagában. A norvég lazacolajat már a csónakban megnyomásával nyerik, és oxigénmentesen tartják. Ez garantálja az olaj frissességét. Ezenkívül, természetes antioxidánsokat is adnak hozzá, amelyek együttesen minimum 9 hónapos eltarthatóságot biztosítanak. A kurkuma lazacolajat 500 ml-es és 150 ml-es fekete palackokba töltik. Így garantált a termék minősége, mert a fény biztosítja az olaj gyorsabb oxidációját.

 

KURKUMA : Antioxidáns és Gyulladásgátló hatású

A kurkuma gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. A kurkuma sárga színét adó hatóanyag a kurkumin. A kurkumin szintén erős antioxidáns.

A kurkuma gyulladáscsökkentő tulajdonságai az egész testben működnek. A bőr, az íny, az agy, a szív, a szem, a gyomor és a belek és  az ízületek.

A kurkuma lazacolaja javítja az íny állapotát. Például az optimális állapotú íny világos rózsaszínű. Amikor az íny irritálódik, sötét rózsaszínű vagy vörös színű. Ezenkívül tovább támogathatja az ínyt azáltal, hogy megakadályozza a fogplakk képződését.

A lazacolaj és a kurkuma egyaránt támogatja az ízületeket és a rugalmas mozgásrendszert.

A prémium lazacolaj főbb előnyei:

 • Fokozott mobilitás + ízületvédelem
 • Csökkent ízületi fájdalom
 • Erősebb immunrendszer
 • Csökkentett gyulladás a testben
 • Javult a tápanyagok felszívódása
 • Agy-, szív- és neurológiai támogatás
 • Egészségesebb bél- és emésztőrendszer
 • Egészséges bőr és csillogó kabát
 • Nedvességet ad a száraz, irritált bőrnek
 • Csökkent bőrhámlás
 • Csökkent gyulladás
 • Fokozott állóképesség
 • Használható kedvencei étvágyának fokozására vonzó halíz hozzáadásával

 

ÍZLETESSÉG

Természetesen nem kevésbé fontos ennek a terméknek az íze. A legtöbb kutya, természetesen mindig vannak kivételek, imádják ezt a keveréket. Ezért egészséges fűszerként használják.

 

AKALMAZÁSI JAVASLAT:

5 kg-nál kisebb testtömegű kutyák számára ajánlott néhány cseppet adni.

5 és 10 kg között az ajánlott mennyiség 3,5 ml naponta. Ez megfelel az adagolószivattyú 1 nyomásának

10 és 20 kg között az ajánlott mennyiség 7 ml naponta. Ez megfelel az adagolószivattyú 2 nyomásának.

20 és 40 kg között az ajánlott mennyiség napi 10,5 ml. Ez megfelel az adagolószivattyú 3 nyomásának.

40 kg-nál nagyobb testtömegű kutyák esetében az ajánlott mennyiség 14 ml naponta. Ez megfelel az adagolószivattyú 4 nyomásának.

A napi mennyiséget fel is oszthatja a különböző étkezésekre.

 • Szeretne gyors eredményeket elérni rövid idő alatt? Akkor a legjobb, ha a napi alkalmazást választja.
 • Szeretné használni a terméket a szőrzet gyógymódjaként? Ezután például tavasszal és ősszel 3-4 hét kúrát adhat.
 • A finnyás, válogatás állatoknál szükség lehet a napi adag összekeverése az általuk legkedveltebb étellel.

 

CSOMAGOLÁS: 500 ml-ben kapható

Az 500 ml-es üveg csavaros kupakkal rendelkezik. Külön adagoló szivattyú áll rendelkezésre. 3,5 ml-t adagol a szivattyú egy nyomására.

Vissza a termékekhez