Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Termékek


Reishi Flex (400mg)

Reishi Flex (400mg)

A reishi triterpén összetevői erőteljes gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek, míg a benne lévő poliszacharidok az immunválasz egyensúlyának helyreállását segítik elő az immunrendszer túlzott avagy csökkent aktivitása esetén.

Ára: 6 300 Ft

db


A hatóanyagok jótékony hatást mutatnak az ízületi gyulladás, valamint a  degeneratív ízületi bántalmak kiegészítő kezelésében.

 

Kiegészítő takarmány kutyáknak, macskáknak.

 

Reishi flex gyógygomba

 

Összetétel:

 • Ganoderma lucidum (melegvizes és etanolos kivonat kombinációja,
  minimum 30% poliszacharidok és 3% triterpének)
    |  150 mg
 • Harpagophytum procumbens
  (Ördögkaröm) kivonata (1.5% harpagozid)
    |  100 mg
 • Boswellia serrata (tömjénfa) kivonata (60% boswellinsav)  |  100 mg
 • Curcuma longa (Kurkuma) kivonata (95% kurkuminoid)  |  50 mg

 

Kiszerelés:

60 db kapszula.

 

Alkalmazása, adagolás:

(egyben vagy ételbe keverve; db/nap)

 

MACSKÁKNAK: ½,

 

KUTYÁKNAK: 10 kg-ig: 1, 11-25 kg: 2, 26-40 kg: 3, > 40kg: 4

 

Nekik:

kutya, macska

 

Reumás ízületek és autoimmun bőrprobléma

 

Tisztelt Doktor ur!

 

Szeretnék egy kis beszámolót küldeni Önnek a kutyusom ZIZI  állapotáról/ változásokról.

Olyan 1 hónappal ezelőtt voltam Önöknél. 12 eves nemetjuhászom már régóta autoimmun betegseggel küzd: reumás jellegű ízületi fájdalmai voltak, rossz kedvű és alig játszott a többi kutyával. Az állatorvosától kapott rá kezelésként a szokásos sandimun+ antibiotikum kezelést, ami nem segített. Sőt, rosszabbul lett. Gyenge, kedvetlen volt. Nem ment ki a többiekkel játszani, ugatni... Csak feküdt. Ekkor találtam Önökre ismerősem javaslatára.

 

Kétféle gyógygomba készítményt kaptunk Önöktől: az immunrendszerre Coriolus Plus-t, valamint a gyenge, fajos lábaira Reishi flex-et.  Kettő hét szedés után, a kutyám kiment ugatni, élénkebb lett, csóválja a farkat, állandóan sétálni akar :). Az autoimmun betegség miatt sebes / pattanásos volt a végbele, ami szintén elmúlt.

 

Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jó hatással van rá. Kb. egy héttel ezelőtt meg kellett Öt műteni, emlőterületen talált csomók miatt, már szépen gyógyul. Bar előbb találtam volna a gyógygombákra, talán ezt a műtétet is megúsztuk volna. Továbbra is szedni fogja a két készítményt, mind a felépülés alatt es utána is.

 

Köszönjük, hogy megkönnyítette egy öreg kutya mindennapjait!

 

Wendler Brigitta es Zizi :)

 


 

Ízületi gyulladás okozta nehéz mozgás kezelése a Reishi Flex gyógygomba készítménnyel.

 

Marco, törpe schnauzer, 2016 december 16-án elmúlt 13 éves.

 

A tünetei a következők voltak: Fájdalmasan állt fel, remegtek a lábai nagyon lassan sétált, ropogtak az ízületei és mindkét mellső lábán a könyökeit kifelé forditotta, mintha a stabilitását így akarta volna helyreállítani. A vizsgálat szerint mellső lábain az ízületek be voltak gyulladva.

 

Kevesebb mint két hete szedjük napi 1 kapszula Reishi Flex-et.

 

A készítménytől  látványosan javult az állapota. Stabilan tud menni, Nincsenek fájdalmai, és mintha a lábai is erősödtek volna. Ezt  fogjuk folyamatosan szedni, ha lehetséges,mivel nagyon jó hatással van mind az ízületeire, mind az immunrendszerére.

 

Verébné Fátyol Eszter, 1031 Budapest, Zsófia u.5.

Vissza a termékekhez

Amennyiben Érdeklődjön feliratot lát, a termék árával, megvásárlásával kapcsolatban információért keressen bennünket telefonon (06 30 455 0256), vagy emailben (vetbios [KUKAC] gmail [PONT] com)