Vetri-Care
Állatgyógyászat

CÉGISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGaz Ön kosara üres

Termékek


Reishi Plus (400mg)

Reishi Plus (400mg)

Olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek csökkentheti az allergiás megbetegedések kialakulásának kockázatát, a már meglevő allergiás tünetek súlyosságát mérsékli.

Ára: 7 990 Ft

db


Ajánlott általános immunerősítésre is, főleg az idős- és kölyökkorban. valamint fertőzés veszély és stresszhelyzetben ( utazás, sport, kiállítás, panzióstatás ) is ajánlott.

 

Kiegészítő takarmány kutyáknak, macskáknak.

 

 

Összetétel:

 • Ganoderma lucidum (melegvizes és etanolos kivonat kombinációja,
  minimum 30% poliszacharidok és 3% triterpének)
    |  200 mg
 • Innonotus obliquus kivonata
  (meleg vizes és etanolos kivonat kombinációja)
    |  100 mg
 • Béta 1’3/1’6  glükán (S. cerevisae kivonata)  |  80 mg
 • Quercetin (98%)  |  50 mg
 • Alfa liponsav  |  5 mg

 

Kiszerelés:

60 db kapszula.

 

Alkalmazása, adagolás:

(egyben vagy ételbe keverve; db/nap)

 

MACSKÁKNAK: ½,

 

KUTYÁKNAK: 10 kg-ig: 1, 11-25 kg: 2, 26-40 kg: 3, > 40kg: 4

 

Nekik:

kutya, macska

 

Gyógygomba hatóanyagok és hatások

 

Az egyes gombák, gyógygomba-hatóanyagok más és másra vannak befolyással, az alábbiakban összefoglaltuk a leglényegesebb tulajdonságaikat a legújabb szakirodalmi adatok alapján.

 

Kattintson:

 

Reishi Plus gyógygomba - allergia, pollen, házi por

 

Gyógygomba eredményes alkalmazása OdinnálCsókány Endre vagyok, írom le a kutyám, Odin ”kórtörténetét”, a Reishi Plus készítménnyel kapcsolatban.

 

Kutya fajtája: Angol Bullterrier

Neme: Ivartalanított kan

Született: 2007. június 30.

 

Odin nyolc hónaposan került hozzám, elejétől fogva vakarózott, és irritált volt a bőre, de a mértéke elviselhető volt, különlegesebb ”beavatkozást” nem igényelt.

 

6 éves korában 2013 tavaszán kezdett súlyosbodni a helyzet, sebesre vakarta az arcát, valamint a lábait is sebesre nyalta, rágta, a lágyék és belső comb bőre vörös, sebes volt. Az állatorvostól kapott szteroidos injekciót, ami megoldotta a dolgot, ismételni sem kellett ebben az évben az injekciót. Azonban a szteroid injekció mellékhatása a gyakoribb, nagyobb mennyiségű vizelet lett, emiatt mikor hazaértem rohanni kellett vele le.  2014-ben a nyári időszakot már két injekcióval vészeltük csak át, a mellékhatások sem maradtak el.

 

Új állatorvosa, aki ajánlotta a Reishi Plust pollen-fű, illetve háziporra tulajdonította az allergiás panaszokat. 2015 nyarán kezdte el kapni a Reishi Plust, ami sokat javított a helyzeten mellékhatások nélkül, de nem tünetmentesen. 2015 nyarától-2016 őszéig jól viselte, szintén csak 2 hét volt, amikor szteroidat kellet neki adnom.

 

A Reishi Plus gyógygomba készítményt 2016 végén továbbfejlesztették több új hozzáadott immunmoduláló és antioxidáns hatóanyaggal. Amióta ezt használjuk a mai napig szteroid nélkül jól átviselte a nyarat- a lábait sem nyalja, rágja véresre, valamint az arcát sem vakarja szét, a szőre is szebb állapotú, fényesebb.

 

Természetesen némi irritáltság a bőrén látszik.

 

Üdvözlettel,

Csókány Endre, 2017, 09.25

Vissza a termékekhez

Amennyiben Érdeklődjön feliratot lát, a termék árával, megvásárlásával kapcsolatban információért keressen bennünket telefonon (06 30 455 0256), vagy emailben (vetbios [KUKAC] gmail [PONT] com)