Szerves ezüstkolloid – kutyák & macskáknak

colloidaal-zilver
5 500 Ft

Specifikációk

Fülápolás, Szemápolás, Bőr-, mancsápolás (vágások, sebek,kiütések, ekcéma, hotspot)

A kutya szemeinek, füleinek és bőrének ápolására, irritáció és kellemetlen mellékhatások nélkül.

Összetétel:

Tiszta ezüstkolloid (20ppm), a legjobb minőségű. Egyedülálló, nem vegyi eljárással készült. Sok más ezüstkolloid szállítótól eltérően ez valódi ezüstvíz, nem ionos ezüst. A részecskeméreteket a dinamikus fényszórás segítségével határozzák meg. 100%-ban természetes, biztonságos, mesterséges és kémiai adalékanyagok nélkül. Mint minden terméküknél, itt sem használnak felesleges töltőanyagokat.

Kiváló minőségű tiszta kolloid ezüst alkalmazási területek közé tartozik:

  • A tiszta szem támogatására
  • A tiszta fülek támogatására
  • A bőrproblémák támogatására
  • A sebek ápolására
  • Szemölcsök ápolására
  • Használata biztonságos

Az Organimal termékcsaládot tapasztalt állatorvosok a legnagyobb gondossággal állították össze. A gyártás a szigorú HACCP szabványok és a táplálék-kiegészítőkre vonatkozó európai irányelvek szerint történik. Az Organimal csak válogatott és ellenőrzött összetevőket használ.

 

Mikor alkalmazható ?

Piszkos szemek, fülek és bőr-/sebproblémák, szemölcsök stb. esetén. Az ezüstkolloidot a szer egyedülálló tulajdonságai miatt számos helyzetben használják.

 

Melyek állatoknak?

Az organikus ezüstkolloid hosszú ideig külsőleg használható minden fajtájú és korú kutyánál és macskáknál. Tehát kölyökkutyák és kiscicák számára is nagyon jó.

 

Melyeknek nem

Szerves ezüstkolloid elvileg minden helyzetben alkalmazható. Ne használja belsőleg.

 

Összetétel

Desztillált víz, ezüst atomok 20 ppm (parts per million)

A szerves kolloid ezüst valódi és tiszta ezüstvíz, további adalékanyagok nélkül. Koncentrációja 20 ppm, és egyedi, nem vegyi eljárással állítják elő. A végtermék nagyon jó minőségű és laboratóriumi vizsgálaton esett át. Ennek az atomi terméknek a részecskeméretét a dinamikus fényszórás határozza meg. Ezért valódi ezüstkolloid, ellentétben a közönséges "ionos" ezüstvízzel, amelyet kolloid ezüstként mutatnak be.

 

Használat

A szerves kolloid ezüst rendkívül alkalmas a szem, fül és bőr hosszú távú ápolására. Ha azonban hosszú távú használatra van szükség, ez a kutyája vagy macskájának szerkezeti egyensúlyhiányára is utal. Ebben az esetben azt tanácsoljuk, hogy az organikus ezüstkolloid mellett az okot is vizsgálja meg. Ebben az állatorvos segíthet. A jogszabályok miatt az Organimal ezüstkolloid kizárólag külsőleg történő felhasználását javasoljuk. Abban az esetben, ha a problémák nem oldódnak meg maguktól, javasoljuk, hogy forduljon állatorvoshoz. Konzultáljon állatorvossal is, ha kutyája már orvosi forrásokat használ az adott problémára, és szerves kolloid ezüstöt szeretne használni. Ennek célja a mellékhatások elkerülése.

 

Adagolás

Szemre: Cseppentsen naponta 4-6 x 2 cseppet a szembe.

Fülre: Cseppentsen naponta 4-6 x 3 cseppet a fülbe. Ezután masszírozza a hallójáratot a fül külső oldalán 1 percig. Tedd ezt alulról felfelé. Ezután vattával vagy tiszta ruhával tisztítsa meg a külső hallójáratot.

Sebekre és szemölcsökre: Csepegtesse a folyadékot teljesen a sebre/bőrfelületre naponta 4-5 alkalommal. A szemölcsökbe be lehet masszírozni.

 

Tárolás módja és eltarthatósága

Az Organimal termékek légmentesen záródó és visszazárható csomagolásban érkeznek. Ezért azt javasoljuk, hogy tartsa ott. Az optimális hatás érdekében tartsa a termékeket szárazon és szobahőmérsékleten. A biotermékek - szakszerű tárolás esetén - a csomagoláson feltüntetett időpontig tárolhatók. Figyelem: ez a termék legalább egy évig tárolható. Az igazi ezüstkolloid azonban reakcióba lép a levegővel, és ez befolyásolhatja az ezüstrészecskék klaszteresedését. Ha az ezüstvizet hosszabb ideig nem használják, és még mindig sok levegő van a palackban (például félig tele palack), ez hatással lehet az ezüstatomok klasztereire. Ezt úgy akadályozhatod meg, hogy a maradék ezüstvizet egy kisebb edénybe öntjük, így minimális levegőt adunk hozzá.

 

Csomagolás

Visszazárható palackjaink 20 ml-esek. Természetes termék

A szerves ezüstkolloid összetétele mindig azonos, de mivel természetes termékről van szó, előfordulhat eltérés az illatban, színben (és ízben). A termék 100%-ban természetes, ezért nem tartalmaz kémiai színezéket, szagot és ízesítőket.

 

Minőség

Az Organimalnél a minőség a legfőbb prioritás. Kizárólag kiváló minőségű, természetes, tiszta termékekkel dolgoznak. A termékek  erősen koncentráltak és kémiai adalékanyagoktól mentesek. A gyártás a szigorú HACCP szabványok és a táplálék-kiegészítőkre vonatkozó európai irányelvek szerint történik a legmagasabb minőség garantálása érdekében.