Szerves propolisz – Kutyáknak & macskáknak

propolis
6 900 Ft

Specifikációk

Fogak / íny / lehelet, Bélrendszer támogatás/ fertőzés/ giardia, Felső légúti támogatás, Fülápolás, Szemápolás, Cushing kór, Bőr-, mancsápolás (vágások, sebek,kiütések, ekcéma, hotspot)

Támogatja kutyáját, macskáját  allergiák, légúti problémák, bőrproblémák, bélrendszeri problémák, gyenge ellenállóképesség és még sok más esetén. Ezt a rendkívül sokoldalú kiegészítő-állateledelt kifejezetten az Ön házikedvencére szabták, mert - a legtöbb alkohol alapú propolisztól eltérően - vízben oldódik, ami nagyban javítja az elfogadást. A 10%-os szerves  propolisz tinktúra tiszta, kiváló minőségű propolisz kivonatból származik, és 100%-ban természetes, biztonságos, mesterséges és kémiai adalékanyagoktól mentes. Az organikus propolisz azért is kitűnik, mert csak Európából származik. Mint minden termékünknél, itt sem használunk felesleges töltőanyagokat.

A propolisz a méhek titkaként ismert. A méhek akár 50 000 fős kolóniákban élnek együtt egy csomóban. Ezért elengedhetetlen a jó védelem a behatoló korókozők ellen.

Kiváló minőségű vízbázisú propolisz tinktúra alkalmazási területek közé tartozik:

  • A légzőrendszer támogatására
  • Az immunrendszer támogatására
  • Az allergia támogatására
  • A bőrproblémák támogatására
  • A bélrendszer támogatására
  • A fogak alátámasztására
  • Giardia elleni kezelés támogatására
  • Használata biztonságos

Az Organimal termékcsaládot tapasztalt állatorvosok a legnagyobb gondossággal állították össze. A gyártás a szigorú HACCP szabványok és a táplálék-kiegészítőkre vonatkozó európai irányelvek szerint történik. Az Organimal csak válogatott és ellenőrzött összetevőket használ.

 

Mikor alkalmazható ?

Légúti problémákra, emésztőrendszeri problémákra, allergiára, bőrre, fogakra és még sok másra. Az organikus propoliszt a termék egyedi tulajdonságai miatt számos helyzetben használják.

Melyek kutyáknak, macskáknak?

Az Organimal Propolis hosszú ideig használható belsőleg és külsőleg minden fajtájú és korú kutyánál, macskánál. Tehát kölyökkutyák és kis cicák számára is nagyon jó.

 

Melyeknek nem ?

Organikus propolisz elvileg minden helyzetben adható.

 

Összetétele:

Víz 88%, Propolisz 10%, Etanol 2%

Az alkoholmentes Organimal Propolis nem tartalmaz további adalékanyagokat. 10%-os propoliszkoncentrációja több mint elég ahhoz, hogy hatékony legyen.

 

Használat

Az Organimal Propolis rendkívül alkalmas hosszú távú alkalmazásra. Ha azonban hosszú távú használatra van szükség, ez a kutyája szerkezeti egyensúlyhiányára is utal. Ebben az esetben azt tanácsoljuk, hogy az organikus propolisz mellett az okot is vizsgálja meg. Ebben az állatorvos segíthet. Abban az esetben, ha a problémák nem oldódnak meg maguktól, javasoljuk, hogy forduljon állatorvoshoz. Konzultáljon egy állatorvossal is, ha kutyája már orvosi erőforrásokat használ bizonyos problémákra, és Ön Organimal Propolist szeretne használni. Ennek célja a mellékhatások elkerülése.

 

Belső adagolás

Légutak esetén: Naponta egyszer, a mennyiséget lásd az adagolási táblázatban.

Allergia esetén: Naponta egyszer alkalmazzuk, a mennyiséget lásd az adagolási táblázatban.

Rezisztencia esetén: Naponta egyszer kell beadni, a mennyiséget lásd az adagolási táblázatban.

Belek esetén: Naponta egyszer, a mennyiséget lásd az adagolási táblázatban.

SúlyMennyiség
0-3 kg 1 csepp naponta
3-6 kg 2 csepp naponta
6-9 kg 3 csepp naponta
9-12 kg 4 csepp naponta
12-15 kg 5 csepp naponta
15-18 kg 6 csepp naponta
18-21 kg 7 csepp naponta
21-24 kg 8 csepp naponta
24-27 kg 9 csepp naponta
27-30 kg 10 csepp naponta

 

Adagolás külsőleg

Bőrproblémák és sebek esetén: Naponta egyszer csepegtesse le a teljes kezelendő felületet.

Fogakra: Az íny és a fogak masszírozása Organimal Propolisszal. A kutya vagy macska gond nélkül le tudja nyelni.

 

Tárolás módja és eltarthatósága

Az Organimal termékek légmentesen záródó és visszazárható csomagolásban érkeznek. Ezért azt javasoljuk, hogy tartsa ott. Az optimális hatás érdekében tartsa a termékeket szárazon és szobahőmérsékleten. Tárolja az organikus propoliszt sötét helyen. A biotermékek - szakszerű tárolás esetén - a csomagoláson feltüntetett időpontig tárolhatók. Megjegyzés: Az organikus propolisz legalább két évig tárolható.

 

Csomagolás

Visszazárható üvegeink 15 ml-t tartalmaznak.

Az organikus propolisz ezüst mindig azonos összetételű, de mivel természetes termékről van szó, előfordulhat eltérés az illatban, színben (és ízben). A kiegészítő 100%-ban természetes, ezért nem tartalmaz kémiai színezéket, szagot és ízesítőket.

 

Minőség

Az Organimalnél a minőség a legfőbb prioritásunk. Kizárólag kiváló minőségű, természetes, tiszta termékekkel dolgozunk. Képleteink erősen koncentráltak és kémiai adalékanyagoktól mentesek. A gyártás a szigorú HACCP szabványok és a táplálék-kiegészítőkre vonatkozó európai irányelvek szerint történik a legmagasabb minőség garantálása érdekében.