vetricare.hu weboldalt a Vetri-Care Kft. üzemelteti (továbbiakban "Vetri-Care").

 

A Vetri-Care jelen honlapját ("Honlap") minden látogató saját felelőségére látogatja és a böngészés egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Vetri-Care weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Vetri-Care jogosult. A Vetri-Care előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy átdolgozni.

 

Szerzői jog, az információk tulajdonjoga

A Honlapon, illetve azzal összefüggésben használt valamennyi szövegen, videón, képen és más tartalmon, továbbá az e tartalmak rendszerezésével és kiválasztásával kapcsolatos képi és technikai megoldásokon fennálló valamennyi szellemi alkotáshoz fűződő jog – különösen, de nem kizárólag szerzői és védjegyjogok, a doménnevekhez fűződő jogok valamint a know-how – kizárólagos jogosultja a Vetri-Care Kft.
A Honlapon található bármely tartalom kereskedelmi célból megvalósuló, online, illetve bármely digitális vagy analóg adathordozó útján (pl. CD, DVD, BLUE-RAY, HD-DVD, VHS, MINI-DV kazetta, stb.) történő felhasználása, így különösen forgalomba hozatala, illetve bármely formában történő terjesztése vagy értékesítése szigorúan tilos.

A Vetri-Care a Honlapon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

A Vetri-Care fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, illetve elérhetőségüket korlátozza, megszüntesse, és nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapon elérhető információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap hiányosságából, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért felelősséget cégünk kizárja.

Vetri-Care Kft., Budapest, 2021